Luxlight, het meeste daglicht

Nieuwe generatie platdakramen

Vanuit het oogpunt van gezond leven, welzijn en comfortabel wonen, willen mensen zoveel mogelijk daglicht toelaten in hun woningen. De producten van Luxlight zijn ontwikkeld om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht via het platdak naar binnen te halen. Luxlight onderscheidt zich met deze grote afmeting, van alternatieve producten zoals lichtkoepels en daglichtbuizen.

Daglicht van deze tijd

Platdakramen van Luxlight zijn gemaakt van Crystall HR++ glas en fraai afgewerkt aluminium, met slanke detailleringen. Het glas zorgt voor een natuurlijke lichtinval met een onvervormd doorzicht, en bij hagel en regen wordt het geluid tot een minimum gereduceerd. Alle Luxlight platdakramen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en inbraakwerend volgens de Europese norm EN1627.

Totaalconcept

Luxlight biedt gemak door een totaalconcept te leveren. Om optimaal en snel in te kunnen passen in het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar. Op de bouwplaats zorgt Luxlight voor een snelle, logistieke afhandeling. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.

Het assortiment platdakramen van Luxlight is opgebouwd uit een groot aantal uit voorraad leverbare standaardmodellen (Luxlight Basic) en platdakramen op maat (Luxlight Pro). De platdakramen van Luxlight zijn verkrijgbaar via professionele bouwmaterialenhandels.

Assortiment

Het assortiment platdakramen van Luxlight is opgebouwd uit een aantal uit voorraad leverbare standaardmodellen (Luxlight Basic) en platdakramen op maat (Luxlight Pro).

De basismodellen zijn:

  • Lessenaarsdak tegen muur: Dit type platdakraam wordt toegepast in een aanbouw van de woning, tegen de bestaande buitenmuur. Hierdoor komt het daglicht diep de woning in.
  • Lessenaarsdak vrijstaand: Een fraaie daglichtoplossing dat vrij te positioneren is op het platdak. Met als resultaat dat het daglicht binnenkomt daar waar het gewenst is.
  • Zadeldak: Een vrijstaand dak, in een tentvorm, met als resultaat een symmetrische uitstraling. Door de grotere afmetingen en hoogte wordt er een optisch ruimtelijker effect gecreëerd en beleefd. 

Op alle platdakramen geeft Luxlight 10 jaar garantie. De platdakramen van Luxlight zijn verkrijgbaar via alle professionele bouwmaterialenhandels.


Merken: Luxlight
Overzicht van beschikbare informatie: 4 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.