Hoe kan ik me abonneren op de Bativoxkalender

Vooreerst, wat betekent dat: "zich abonneren op een kalender"? In mensentaal: wanneer u zich abonneert op de Bativoxkalender dan zal u in uw favoriete kalendertoepassing op PC, op smartphone of tablet, automatisch en steeds up-to-date alle events uit de Bativoxkalender zien verschijnen in een aparte kalender.

 

Een aparte kalender? Inderdaad, moderne kalendersoftware kan gelijktijdig werken met meerdere kalenders die dan meestal in verschillende kleuren weergegeven worden. Zo kan u naast uw persoonlijke kalender dus ook bijvoorbeeld de Bativoxkalender weergeven.

 

 

Het voordeel? U blijft steeds op de hoogte van de laatste nieuwe interessante events in de bouwsector. De Bativoxkalender is immers een “netwerkkalender” en dat betekent in mensentaal dat uw kalendersoftware op geregelde tijdstippen nagaat of er geen nieuwe events toegevoegd werden aan de Bativoxkalender. U blijft dus steeds up-to-date over de interessantste events uit de bouwsector! We zouden het bijna vergeten: u kan gratis genieten van deze dienst dus volg onderstaande richtlijnen en abonneer u vandaag nog op onze Bativoxkalender!

 

Gratis geabonneerd in enkele kliks

Om u te abonneren op onze netwerkkalender dient u in uw kalendersoftware het online adres van onze kalender in te geven: http://www.bativox.be/bativox.ics

 

Voor een aantal toestellen en bijhorende kalendersoftware geven we hieronder instructies.

Google/Android tablets en smartphones

In dit geval dient u de Bativoxkalender toe te voegen aan uw Google account. Ga naar http://calendar.google.com/ en log in met uw Google account. In de linkerkolom ziet u nu 2 lijsten van agenda’s staan: een lijst getiteld “Mijn agenda’s” en een lijst getiteld “Andere agenda’s”. Klik op het pijltje rechts van “Andere agenda’s” en selecteer “toevoegen via URL”. In het invulvak plakt u http://www.bativox.be/bativox.ics en vervolgens klikt u op de knop “Agenda toevoegen”. De agenda verschijnt nu naast uw persoonlijke agenda’s. U kan uiteraard steeds de agenda verbergen en weer tonen zoals u dat wenst. Om de kalender op uw Android smartphone te zien dient u ervoor te zorgen dat uw Androidtoestel met uw gebruikte Google account synchroniseert en u dient aan te geven dat u de Bativoxkalender wenst weer te geven op uw smartphone of tablet.

 

Apple iCal, iPhone, iPad

In het geval van iCal of andere Apple kalendersoftware op iPhone of iPad is het meestal bijzonder eenvoudig: open deze pagina op uw iPhone of iPad en klik op volgende link: http://www.bativox.be/bativox.ics. Er verschijnt een dialoogvenster met de vraag of u zich wenst te abonneren op onze Bativoxkalender.

 

Microsoft Outlook 2007 en recenter

Selecteer via het menu-item “Tools” het onderdeel “Account Settings” en selecteer vervolgens de tab “Internet Calendars”. Klik nu op de knop “New” en voer het adres van de Bativox internetkalender in: http://www.bativox.be/bativox.ics