Een zoekmachine voor bouwproducten

Bent u op zoek naar bouwproducten die beschikbaar zijn op de Belgische markt? Dan bent u bij de Bativox bouwproducten zoekmachine aan het juiste adres. In tegenstelling tot algemene zoekmachines zoals Bing, Google,... indexeert onze zoekmachine enkel de websites van bouwproducenten. Hierdoor  krijgt u veel sneller een overzicht van de beschikbare bouwproducten waarnaar u op zoek bent.

Een voorbeeld: u bent op zoek naar bouwproducenten van warmtepompen? Wanneer u een algemene zoekmachine gebruikt dan vindt u naast sites van bouwproducenten met productinformatie ook sites van installateurs, offertesites, portaalsites,... waar u op dat ogenblik waarschijnlijk niet in geïnteresseerd bent. Dat probleem stelt zich niet met de Bativox zoekmachine.

Probeer zelf de Bativox zoekmachine uit »

90% meer relevantie en 30% meer merken

Uit analyse van de eerste 20 zoekresultaten van de Bativox zoekmachine blijkt dat die gemiddeld voor 90% relevante informatie van bouwproducenten weergeeft. De eerste 20 zoekresultaten van een algemene zoekmachine zoals Google bestaan voor slecht 50% uit relevante informatie van bouwproducenten. Als er gepeild wordt naar de grootte van het merkenaanbod in de eerste 20 zoekresultaten dan blijkt de Bativox zoekmachine gemiddeld 30% meer merken aan te reiken.

Hoe gebruiken?

U kan de zoekmachine steeds snel bereiken door te klikken op het menu-item “Producten” in de hoofdmenubalk bovenaan elke pagina en vervolgens op het submenu "zoekmachine". Daarna vult u –net zoals bij andere zoekmachines- uw zoekterm in het groene zoekvak in. Nog even klikken op de knop “Zoek” en de resultaten van uw zoekopdracht komen te voorschijn.

Elk zoekresultaat bestaat uit de naam van de fabrikant, de titel van de gevonden webpagina, de site waarop de informatie aangetroffen werd en een fragment uit het zoekresultaat met in het vet één van de zoektermen. Bijhorende foto's worden rechts van het tekstfragment getoond, zodat u nog beter kan beoordelen of u al dan niet op het resultaat wenst door te klikken.

Onderaan elk zoekresultaat vindt u 2 knoppen. Door te klikken op de knop “Lees meer” wordt er een nieuwe tab met de overeenkomstige resultaatpagina geopend. De tweede knop met opschrift “Voeg toe aan uw bibliotheek” slaat het resultaat op in uw persoonlijk online myBativox bibliotheek.

Samenwerken loont

Op dit ogenblik kan u via de Bativox  zoekmachine producten vinden van meer dan 1000 bouwproducenten. Bent u op zoek naar bouwproducten? Probeer dan onze zoekmachine uit!

U stelt vast dat bepaalde bouwproducenten ontbreken? Laat het ons weten! Wij zorgen ervoor dat de ontbrekende sites geïndexeerd worden zodat vanaf dan u -en niet te vergeten ook alle andere gebruikers van de zoekmachine- nog betere resultaten te zien krijgen.