verhoog-online-zichtbaarheid-bouwsectorElk bedrijf uit de bouwsector met een eigen ondernemingsnummer kan op bativox.be een gratis bedrijfspagina aanmaken. Hier zijn alvast 5 goede redenen om dat vandaag nog te doen:
  1. Door je aanwezigheid op één van de grootste bouwwebsites van België verhoog je je zichtbaarheid in Google en dus bij potentiële klanten.
  2. Je kan zelf aangeven wat je specialiteiten zijn, zodat (ver)bouwers die gericht zoeken op bijvoorbeeld "domotica" meteen bij jou terecht komen.
  3. (Ver)bouwers op zoek naar lokale bouwondernemingen kunnen op basis van postcode en straal in km makkelijk in contact komen met lokale bouwondernemingen.
  4. Je bent actief in verschillende domeinen zoals elektriciteit, ventilatie en verwarming? Je bedrijfspagina verschijnt automatisch in elk van die domeinen met de specialiteiten die jij opgaf.
  5. Het is gratis!
Overtuigd? Ga meteen aan de slag en geef hieronder je emailadres in en klik op de groen knop. Enkele ogenblikken later ontvang jij in je mailbox een gepersonaliseerde link waarmee je je bedrijfsfiche kan aanmaken.