Wat is Bativox?

Bativox is een Belgisch online nieuwsmedium, specifiek voor wie bezig is met bouwen en verbouwen. We zijn een tweetalig online medium. In 2012 startte Bativox met een nieuwsaanbod voor bouwprofessionals. Alle nieuwe, maar ook updates van bouwoplossingen, technologieën, technieken van bouwfabrikanten, importeurs, leveranciers, handelaren,... komen via onze digitale snelweg tot bij een brede groep van bouwprofessionals.

Van bouwprofessionals...

Wij volgen de volledige bouwketen van opdrachtgever, architect, studiebureau tot aannemer, installateur, service bedrijf. Bativox is vooral ontwikkeld voor de bouwprofessional die een ruime kijk wenst te hebben over de gehele bouwketen, die constant wilt bijleren en mee wilt zijn in onze evoluerende wereld. Wij zijn overtuigd dat een bouwprofessional zich onderscheidt door een sterke productkennis en de wetgeving volgt. En dit medium geeft je de mogelijkheid om snel en efficiënt op de hoogte te zijn van de laatste nieuwigheden en updates op de markt.

Bativox creëert synergieën tussen de verschillende schakels in het bouwproces en maakt extra business mogelijk door de manier van interactie die wij aanbieden. We zijn geen doorgeefluik zoals de traditionele media, maar een efficiënt medium waar we durven ROI berekenen. Via onze twee-wekelijkse nieuwsbrieven zorgen wij ervoor dat je gezien en gelezen wordt en dat je 21,000 bouwprofessionals bereikt.

... naar particulieren met (ver)bouwplannen

Al snel merkten we dat ook particulieren met (ver)bouwplannen onze oplossingsgerichte aanpak appreciëerden en contacten legden met bouwfabrikanten. In 2014 startten we dan ook een maandelijks aanbod van nieuwsbrieven gericht naar de residentiële markt. Ondertussen lezen zo’n 17,000 (ver)bouwers onze nieuwsbrieven.  

Onze kennis is uw kennis

Bativox stuurt jaarlijks 62 nieuwsbrieven uit en heeft hierdoor heel wat know-how opgebouwd om op een adequate manier met verschillende doelgroepen te communiceren. Bativox biedt zijn digitale expertise aan aan de Belgische bouwsector en stuurt constant bij gedurende het samenwerkingsproces.

Is dit wat je zoekt?

  • Een partner die de bouwsector door en door kent;
  • Een partner die zijn digitale know-how met je deelt om een maximaal bereik te garanderen;
  • Interessante synergieën helpt verwezenlijken tussen verschillende schakels in de bouw.

Zowel voor kleine, middelgrote of grote bedrijven zijn er formules. Neem vrijblijvend contact op via info@bativox.be of bel ons op +32 479 59 44 57 en we luisteren graag naar jouw noden.