Wat is Bativox?

Bativox is een Belgisch online nieuwsmedium, specifiek voor wie bezig is met bouwen en verbouwen. We zijn een tweetalig online medium. In 2012 startte Bativox met een nieuwsaanbod voor bouwprofessionals. Alle nieuwe, maar ook updates van bouwoplossingen, technologieën, technieken van bouwfabrikanten, importeurs, leveranciers, handelaren,... komen via onze digitale snelweg tot bij een brede groep van bouwprofessionals.

Van bouwprofessionals...

Wij volgen de volledige bouwketen van opdrachtgever, architect, studiebureau tot aannemer, installateur, service bedrijf. Bativox is vooral ontwikkeld voor de bouwprofessional die een ruime kijk wenst te hebben over de gehele bouwketen, die constant wilt bijleren en mee wilt zijn in onze evoluerende wereld. Wij zijn overtuigd dat een bouwprofessional zich onderscheidt door een sterke productkennis en de wetgeving volgt. En dit medium geeft je de mogelijkheid om snel en efficiënt op de hoogte te zijn van de laatste nieuwigheden en updates op de markt.

Bativox creëert synergieën tussen de verschillende schakels in het bouwproces en maakt extra business mogelijk door de manier van interactie die wij aanbieden. We zijn geen doorgeefluik zoals de traditionele media, maar een efficiënt medium waar we durven ROI berekenen. Via onze twee-wekelijkse nieuwsbrieven zorgen wij ervoor dat je gezien en gelezen wordt en dat je 22,000 bouwprofessionals bereikt.

... naar particulieren met (ver)bouwplannen en ...

In 2014 stelden we vast dat ook particulieren met (ver)bouwplannen onze oplossingsgerichte aanpak appreciëerden en contacten legden met bouwfabrikanten. Voor deze doelgroep werkten we een maandelijks aanbod van nieuwsbrieven uit.

Hierdoor kunnen bouwfabrikanten, importeurs, leveranciers, handelaren,... werken aan hun visibiliteit bij het brede publiek. Want marketing is niet enkel werken vanuit een top-down benadering, maar ook vanuit een down-top visie. Innovaties in de markt zetten duurt vaak lang eer ze bekend raken bij het brede publiek. Wij geven een sterke duw zodat vakmannen meer uitleg vragen over nieuwe technieken of oplossingen bij de bouwfabrikanten, importeurs, leveranciers, handelaren,... 

Ondertussen lezen 22,000 (ver)bouwers onze nieuwsbrieven.  

... we doen voort!

In volle coronaperiode (2020) werkten we verder en naast onze bekende algemene B2B nieuwsbrief gericht naar de generalisten (zoals technisch directeuren, facility managers, architecten, projectleiders...) in de bouwsector, startten we met vaknieuwsbrieven. Hiermee willen we de specialisten in de bouwsector ook nuttige informatie verschaffen in hun interessegebied(en).

We groeien verder met als doel om alle schakels in de bouw te verenigen op één platform: bativox.be

Onze kennis is uw kennis

Bativox stuurt ondertussen jaarlijks 124 nieuwsbrieven uit en heeft hierdoor heel wat know-how opgebouwd om op een adequate manier met verschillende doelgroepen te communiceren. Bativox biedt zijn digitale expertise aan aan de Belgische bouwsector en stuurt constant bij gedurende het samenwerkingsproces.

Is dit wat je zoekt?

  • Een partner die de bouwsector door en door kent;
  • Een partner die zijn digitale know-how met je deelt om een maximaal bereik te garanderen;
  • Een partner die helpt innovaties in de markt te zetten;
  • Een partner die weet interessante synergieën te verwezenlijken tussen verschillende schakels in de bouw.

Dan ben je bij bativox.be aan het juiste adres. We zijn een no-nonsens medium, met de voeten op de grond die spreekt met kennis van zaken.

Zowel voor kleine, middelgrote of grote bedrijven zijn er formules. Neem vrijblijvend contact op via info@bativox.be of bel ons op +32 479 59 44 57 en we luisteren graag naar jouw noden.