iWindow glaskoepel, de vlakke glaskoepel met een strak eigentijds design

SKYLUX

Wil je een maximale lichtinval en maximale thermische en geluidsisolatie, maar hou je ook van een strak design? Kies dan voor onze vlakke lichtkoepels met dubbelwandig of driedubbel glas. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar scoren op alle vlakken ongelooflijk goed.

De Skylux glaskoepel is verkrijgbaar in wel 19 verschillende rechthoekige of vierkante afmetingen. Onze grootste afmeting is de koepel van 1 op 2 meter die ook in vaste en opengaande uitvoering beschikbaar is.

Meer lichtinval t.o.v. andere merken voor dezelfde dakopening

Door je plat dak te voorzien van een Skylux glaskoepel in combinatie met een rechte pvc-opstand 20/00, ben je zeker van een grote hoeveelheid daglicht in huis. Vergelijk ons lichtoppervlak maar eens met dat van een lichtkoepel van een concurrerend merk: dankzij de rechte opstand 20/00 krijg je effectief een lichtoppervlakte van 1m² bij een glaskoepel van 100 x 100 cm.
De grootte van de dakopening is immers gelijk aan de grootte van de daglichtmaat. Als je dezelfde koepel (met een afmeting van 1 op 1 meter) zou bestellen bij één van onze collega’s, krijg je een kleinere lichtoppervlakte.

Om je glaskoepel van extra mogelijkheden te kunnen voorzien bieden wij verschillende toebehoren aan: buiten- en binnenzonwering, insectengaas, zonverduistering, ledverlichting …

Wil je graag kennis maken met deze vlakke glaskoepel iWindow? Vul het formulier in en Skylux bezorgt je de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email