Wie is Bativox?

Karen is de zaakvoerder van Bativox. Een doordrijver met pit en founding mother van Bativox. Vroeger speelde ze graag met LEGOblokjes, daarna studeerde ze communicatie om vervolgens als technisch commercieel consultant aan de slag te gaan ... in de bouwsector. Vrouwen en bouwen, het lijkt water en vuur maar bij Karen zit de bouw blijkbaar in haar DNA ingebakken!
    
 

Philippe is gepokt en gemazeld als consultant in de onlinewereld. Hij staat in voor de opvolging en de verdere ontwikkeling van het Bativoxplatform: wat zijn de actuele noden van de gebruikers van ons platform en welke diensten kunnen we verder aanbieden om nog beter aan die noden te voldoen?

   
Catherine werkt voor Bativox als Franstalige copywriter en vertaalster. Met een diploma journalistiek op zak, en tonnen ervaring in de de communicatie- en marketingsector, jongleert ze behendig met woorden. Ze schrijft op het scherp van de snee, in heldere en precieze bewoordingen, en schudt zowel technisch onderlegde als commerciële en lichtvoetige tektsten uit haar pen.
   
Dirk heeft een gereedschapskist met slechts 26 letters, maar tovert daar oneindig veel woordcombinaties mee tevoorschijn. Sleutelt en bouwt aan teksten die er staan als een huis. Op zijn klavier komt het verhaal dat u moet vertellen aan uw klanten tot leven. Helder, doeltreffend, professioneel. Uw business is zijn passie. Dirks twintig jaar ervaring als beroepsjournalist krijgt u er zomaar bovenop
    

Chief Nerd aka BrickIT weet als geen ander Bativox in goede IT banen te leiden. Hij is eerder de stille in de groep maar als hij iets zegt dan is het spot-on. Bativox houdt van zo’n diverstiteit en we zijn wat blij dat we hem in ons midden hebben! Hoe hij aan zijn bijnaam kwam? Dat is een heel verhaal, dat hebt u nog te goed van ons!