Strakke superisolerende lichtkoepel met dubbelwandig glas

Lichtkoepels in keukens, badkamers, eethoeken, traphallen… zorgen voor maximale lichtinval in tussenruimtes waar anders niet voldoende licht binnenvalt. Belangrijk bij het kiezen van een lichtkoepel is dat u kijkt naar de maximale thermische en geluidsisolatie.

Strakke look en sterke energiebesparende meerwaarde

iWindow2 van Skylux is een vlakke lichtkoepel met een strakke en eigentijdse look. De lichtkoepel heeft een Ug-waarde van 1,0 W/m2 K, dankzij het compacte, isolerende pvc-raam en het superisolerende veiligheidsglas HR++. Mooi meegenomen bij deze iWindow2 is dat u 63% bespaart op energie ten opzichte van de traditionele dubbelwandige kunststof koepel.

De iWindow2 is verkrijgbaar in een vaste en opengaande versie, met of zonder afstandbediende binnenzonwering en/of ledverlichting.

Welke opstanden zijn er?

De lichtkoepel is geschikt voor platte daken met een helling van 5° en 25° om vervuiling en waterstagnatie te voorkomen. Standaard wordt het gamma iWindow aangeboden met een PVC opstand 20/00 EP (energy Profit). De strakke en rechte opstand heeft een U-waarde van 0.61 W/m²K. Door de rechte opstand is het perfect mogelijk voor de installateur om de opstanden te stapelen, handig indien er meer isolatie op het dak ligt. Skylux beschikt optioneel ook over een hellend kader pvc 08/00 waardoor de glaskoepel direct onder een helling van 4° wordt geplaatst. De iWindow2 kan hierdoor ook op andere opstanden dan alleen op Skylux pvc opstanden worden geplaatst. Ideaal dus voor renovaties.

Wilt u graag meer weten over de vier opgengaande modellen en twee vaste uitvoeringen van iWindow2 van Skylux? Vul het formulier in en Skylux bezorgt u de handige brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email