8 redenen om het Bativoxplatform te gebruiken

Focus. Focus. Focus.

U hebt ook maar een beperkt aantal uren per dag. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of gebruik maakt van ons platform dan wilt u meteen weten waarvoor die staan. Bij ons is dat simpel: informatie over bouwproducten, –technieken en -oplossingen bestemd voor bouwprofessionals. De informatie wordt verspreid via een 2-wekelijkse nieuwsbrief, via de Bativox website en sociale mediakanalen.

Een nieuwsbrief vol reclame?

Absoluut niet! De artikels in de nieuwsbrief betreffen nieuwe of actuele producten. Informatie over een bouwproduct zal dus niet eindeloos herhaald worden in opeenvolgende edities van de nieuwsbrief. Artikels in de nieuwsbrief worden door een eindredacteur gescreend op hun nieuwswaarde.

Een website met zoekfunctie

Eenmaal de artikels verschenen zijn in de nieuwsbrief blijven ze consulteerbaar op de Bativox website. De artikels op onze website zijn allemaal geïndexeerd met onze eigen zoekmachine die voortdurend bijgesteld wordt  om voor een optimaal zoekcomfort te zorgen.

Uw eigen online bibliotheek van bouwproducten

Door het aanmaken van een gratis MyBativox account kan u artikels op de Bativox website, die u later opnieuw wenst te consulteren, opslaan in een eigen online bibliotheek. Onderaan elk artikel vindt u een groene knop “Voeg toe aan uw bibliotheek” die u toelaat om –eenmaal ingelogd met u MyBativox account- artikels toe te voegen aan uw bibliotheek. Hebt u internettoegang dan hebt u uw bibliotheek bij de hand!

Fabrikanten een muisklik verwijderd

U leest een interessant artikel en wenst de fabrikant van het corresponderend product te contacteren? Klik gewoon op de oranje knop “Contacteer fabrikant”  en stel uw vraag tot documentatie, afspraak,....

At your service

Als bouwprofessional kan u gratis gebruik maken van ons platform maar dat betekent niet dat we geen rekening met u houden. Integendeel! Uw feedback wordt waar mogelijk in de praktijk omgezet in toekomstige versies van ons platform. Op regelmatige tijdstippen zullen wij ook peilen naar uw mening over ons platform, wat er ontbreekt,...

Respect voor privacy

Bativox respecteert uw privacy. De gegevens die u ons toevertrouwt worden enkel gebruikt  in het kader van de goede werking van het Bativoxplatform. Het doel van de verwerking van deze gegevens is het beheer van het Bativoxplatform zodat de deelnemers aan het Bativoxplatform informatie kunnen uitwisselen en beheren. Uw persoonsgegevens worden zonder uw toestemming nooit doorgegeven aan derden. Een uitgebreidere uitleg vindt u in ons privacybeleid.

Onze passie

Ons team bestaat uit mensen met ervaring in de bouwsector en de IT sector. Met onze in-huiskennis streven wij een continue verbetering na van ons platform zodat het platform zowel voor de bouwprofessional als voor de bouwfabrikant meerwaarde kan creëren.