WOODinc, pionier in stevige houtskeletbouw!

WOODinc levert u een bouwsysteem hetwelk kwaliteit combineert met minder kosten.   Nagels, boren, zagen en afval op de werf behoren tot het verleden.  Met STRUCTUREZ bouwt u een kant en klaar houtskelet-frame in ‘no time’. Verdiepings-vloeren, binnen-, buitenwanden en de kapconstructie worden als 1 pakket aangeleverd.

Een uitermate sterke gelamelleerde houten balken structuur wordt op maat gemaakt en aangeleverd als bouwpakket.  Het montageplan samen met de carbon-stalen connectoren en gelamelleerde balken zorgen voor een ongeziene snelle opbouw en ijzersterke constructie.

Met STRUCTUREZ bouwt u snel, goedkoop én met een superieur modulair systeem

STRUCTUREZ is bovendien 2 keer sterker  dan een met conventioneel hout gebouwde houtskelet-woning. Het enige houtskeletbouwsysteem hetwelke kan refereren naar meer dan 35.000 gebouwde woningen en talloze met glans doorstane beproevingen en tests, zoals de aardbevingsproef met 8.0 op de schaal van Richter.     

De productie van STRUCTUREZ gebeurt volledig geautomatiseerd via een CNC gestuurd fabricageproces waardoor een uniforme en constante kwaliteit wordt gegarandeerd.

Het speciaal ontwikkelde CAD tekenprogramma met ingebouwde constructie berekeningen, maakt het mogelijk zelfs zonder een ingenieursbureau te werken.

Aannemers, opdrachtgevers en architecten zullen blij verrast zijn met deze nieuwe techniek.


Merken: Structurez
Overzicht van beschikbare informatie: 6 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.