Pak repetitieve handelingen met Quik Drive gereedschap op een nieuwe manier aan!

SIMPSON STRONG-TIE
CLT
CLT 2

Voor meer efficiëntie bij repetitieve schroefwerkzaamheden heeft Simpson Strong-Tie een reeks Teflon® gereedschappen ontwikkeld voor het bevestigen van hout op houten ondergronden en vloeren: Quik Drive laders.

Voor meer efficiëntie bij repetitieve schroefwerkzaamheden heeft Simpson Strong-Tie een reeks Teflon® gereedschappen ontwikkeld voor het bevestigen van hout op houten ondergronden en vloeren: Quik Drive laders.

In de bouwsector is het assembleren van houten panelen op verschillende soorten constructies (houtskelet, CLT, dakcassettes, enz.) vaak een lange en vervelende fase in het bouwproces. Het vereist de installatie van een groot aantal bevestigingen, over grote oppervlakken, op een lineaire manier.

Daarom bespaart het mechaniseren van het installatieproces aanzienlijk veel tijd en energie: het gebruik van schroeven op band maakt lineaire, regelmatige en snelle installatie mogelijk. Het Quik Drive®-systeem kan worden gebruikt voor een groot aantal toepassingen, waaronder :

  • Het installeren van OSB-vloerpanelen op dwarsbalken,
  • Het bevestigen van houten of metalen messingen op CLT-panelen,
  • Het realiseren van houten beplanking,
  • Het plaatsen van houten terrasplanken.

Quik Drive® ontworpen om tijd te besparen

Met Quik Drive® gereedschap kan je een ontkoppelbare professionele schroefboormachine omvormen tot een automatisch schroefsysteem voor bandschroeven.

Ze zijn gemaakt van teflon en zelfsmerende composietmaterialen, zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk te hanteren.

Ze passen op de meeste grote merken van standaard professionele schroefboormachines. Voor gebruik op houten vloeren kan het gereedschap als een set worden geleverd, met een speciaal hiervoor  aangepaste schroefboormachine met accu voor meer betrouwbaarheid.

Door het gereedschap te combineren met een afneembare verlengstuk heeft de installateur beter toegang tot plafonds en vloeren. Hij kan nu rechtop werken voor een ergonomische, snelle en moeiteloze installatie.

Gepatenteerde bevestigingen

Dit gereedschap wordt gebruikt met compatibele Quik Drive®-bandschroeven, die bekend staan om hun gepatenteerde prestaties en technologie.

Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van gele, gebogen stijve banden. Met een simple klik worden ze aangebracht. Ze verkorten de schroeftijd aanzienlijk. WSV-bandschroeven zijn bijzonder geschikt voor de toepassing met houten vloerpanelen. In combinatie met het Quik Drive®-systeem maken deze schroeven een snelle installatie mogelijk, verminderen ze het risico op krakende vloeren en verlengen ze de levensduur van de accu's.

Voor andere repetitieve toepassingen is er een uitgebreid assortiment Quik Drive®-compatibele bandschroeven: zelfborende schroeven voor vloeren op stalen ondergronden, schroeven voor het bevestigen van verbindingsstukken, enz.

Met de Quik Drive®-systemen biedt Simpson Strong-Tie een steeds snellere en betrouwbaardere montageoplossing voor houten gebouwen van vandaag en morgen.

Wil je meer informatie over Quik Drive®-gereedschap? Vul het formulier in en Simpson Strong-Tie bezorgt je alle informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email