ThyssenKrupp Encasa, voorheen bekend als ThyssenKrupp Monolift, is marktleider en specialist in trap-, huis- en platformliften. Het bedrijf garandeert betrouwbare mobiliteitsoplossingen op maat voor zijn klanten en heeft als doel mensen zo lang mogelijk op een comfortabele manier thuis te laten wonen. Voor meer informatie, ga naar www.tk-encasa.be.

 

ThyssenKrupp Encasa N.V. is een dochteronderneming van ThyssenKrupp Elevator. Met meer dan 46.000 medewerkers, een omzet van 5,3 miljard euro in het boekjaar 2010/2011 en klanten in 150 landen, is ThyssenKrupp Elevator één van 's werelds toonaangevende liftbedrijven. Het portfolio bestaat uit personen- en goederenliften, roltrappen en rolpaden, trapliften en platformliften, alsook op maat gemaakte service-oplossingen voor alle producten. Het uitgebreide verkoop- en servicenetwerk van ThyssenKrupp Elevator met 900 locaties over de hele wereld garandeert klanten nabijheid van producten en diensten. De business unit Elevator Technology brengt de wereldwijde activiteiten op het gebied van personenvervoerssystemen van de ThyssenKrupp Group samen.

 


Merken: ThyssenKrupp Encasa
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 2 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.