Tata Steel Colors is een internationaal opererende producent van voorgelakt staal voor gebouwbekleding, huishoudelijke apparaten en industriële goederen.

Tata Steel Colors heeft productievestigingen op zes locaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Turkije.
Colorcoat® is een gerenommeerd keurmerk voor kwaliteit en expertise op het gebied van metalen dak- en gevelbekleding van Tata Steel. In de 50 jaar dat Tata Steel zich reeds bezighoudt met de productie van voorgelakte stalen producten, hebben we nauw samengewerkt met een klein aantal innovatieve verfleveranciers om in technisch opzicht toonaangevende producten en diensten te ontwikkelen.
Colorcoat® dak- en gevelbekledingen bieden superieure duurzaamheid en esthetiek die in combinatie met de juiste detailleringen uitstekende prestaties leveren gedurende vele jaren. De Confidex® garantie, de meest complete garantie in de markt, geeft u deze garantie tot wel 40 jaar.


Merken: Colorcoat, Colorcoat Confidex, Colorcoat HPS 200 Ultra, Colorcoat Prisma, Colorcoat Colorfarm
Overzicht van beschikbare informatie: 6 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.