Soprema NV is een van de belangrijke leiders op de belgische markt voor waterdichtingsoplossingen voor gebouwen en bouwwerken. Daarnaast vertegenwoordigt het bedrijf de belangen van de hele Soprema-groep in Noord-Europa.

De onderneming is gevestigd in Grobbendonk en beschikt daar over een ultra-performante productielijn die kan terugvallen op de expertise van een honderdjarige groep. Soprema NV kan op die manier een volledig gamma bitumineuse SBS en APP membranen produceren. Voor alle soorten toepassingen op de belgische markt maar ook voor export.

Als erfgenaam van verschillende belgische entiteiten kan het R&D departement van Soprema NV rekenen op een zeer solide en lange ervaring op het vlak van door plastomeren gemodificeerde bitumen. Hierdoor neemt het departement ook een belangrijke plaats in binnen de Soprema-groep aangaande deze APP-technologie.

Gesterkt door een dynamisch commercieel team, dat het hele belgische grondgebied voor zijn rekening neemt, commercialiseert Soprema NV niet enkel zelfvervaardigde producten maar ook het hele productgamma van de Soprema-groep.

Deze commerciële activiteit wordt ondersteund door 4 distributiecentra : Wommelgem, Gent, Herk de Stad en Andenne. Dit zorgt voor een grotere nabijheid bij onze klanten alsook voor een specifiek gamma toebehoren voor waterdichtingswerken en dakdekkingswerken.

Ter ondersteuning van de hoofdactiviteit waterdichting van gebouwen, heeft Soprema NV ook de belgische onderneming Sibli, Andenne, onder haar verantwoordelijkheid. Dit bedrijf zorgt niet enkel voor de distributie maar produceert en verhandelt ook een gamma mineraal isolatiemateriaal, op basis van perliet en vermiculiet.

Sinds oktober 2011 tot slot, heeft ook IBIC uit Aartselaar zich bij Soprema NV gevoegd. Deze samenwerking maakt het voor beide ondernemingen mogelijk om een technische en commerciële synergie te genereren ten voordele van alle spelers op de markt : dakdekkers, voorschrijvers, en eigenaars van gebouwen. Dit alles dankzij een origineel en globaal concept voor gevegetaliseerde waterdichting van platte daken en ondergrondse werken.

Overzicht van beschikbare informatie: 148 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 2 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.