Bouwen zonder dure isolatiematerialen met YTONG en HEBEL

Xella
Xella
P1000448

Worden bouw- en renovatieplannen niet onbetaalbaar door de aanhoudende prijsstijgingen van de isolatie? Dat hoeft niet, want met YTONG kan men budgetvriendelijk (ver)bouwen zonder extra isolatiemateriaal en toch voldoen aan alle wettelijke eisen.

De YTONG Low Energy totaaloplossing van kelder tot dak werd speciaal ontwikkeld voor het bouwen zonder spouwisolatie. Men bespaart hierdoor niet alleen de kost van het isolatiemateriaal, maar ook de plaatsingskost ervan. Bovendien vermijdt men het risico op opstijgend vocht door slechte plaatsing van de isolatie. Koudebruggen zijn eenvoudig opgelost, zeker wanneer ook het dak in HEBEL cellenbeton wordt uitgevoerd.

Het duurzame, milieuvriendelijke YTONG cellenbeton maakt het mogelijk om budgetbewust te bouwen zonder risico op niet-aanvaarde bouwknopen.

Daken realiseren met Hebel dakplaten

De Hebel dakplaten bezitten alle eigenschappen die nodig zijn om performante daken te bouwen en te besparen op steeds duurder wordende isolatiematerialen. Afhankelijk van de dikte van de dakplaten is extra isolatiemateriaal op het dak overbodig.

Hebel dakplaten zijn licht van gewicht en tegelijkertijd draagkrachtig. Ze zijn beschikbaar tot een lengte van 6,75m, waardoor daken in allerlei vormen en afwerkingen verwezenlijkt kunnen worden. Een Hebel dak biedt niet enkel warmteïsolatie, maar ook hoge thermische inertie en akoestische isolatie en absorptie. Met deze eigenschappen draagt het dak bij aan een aangenaam, stil en gezond binnenklimaat. Men ondervindt geen geluidshinder, zelfs bij kletterende regenval.

Wil je graag meer weten over de Hebel dakplaten. Vul het formulier in en Xella bezorgt je de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email