Metabowerke GmbH in Nürtingen is een traditierijke producent van elektrische gereedschappen en aanbieder van toebehoren voor professionele gebruikers. Onder de merknaam Metabo biedt de producent een volledig assortiment machines en toebehoren aan, vooral voor de kerndoelgroepen metaal en industrie en bouw en renovatie. In het Schwäbische Nürtingen opgericht in 1924, is Metabo vandaag de dag een middelgrote onderneming, die behalve in de hoofdvestiging Nürtingen ook in het Chinese Shanghai produceert. 23 verkoopmaatschappijen en meer dan 100 importeurs zijn een waarborg voor de internationale aanwezigheid. In de hele wereld werken 1.800 personen voor Metabo.

Metabo is sinds 1948 actief op de Belgische markt. Door de hoge kwaliteit, duurzaamheid, kracht en veiligheid hebben Metabo producten duizenden tevreden gebruikers. Metabo als innoverend merk anticipeert de vragen die haar klanten morgen zullen stellen en denkt in duurzame oplossingen voor toekomstige toepassingen. Vanuit het hoofdkantoor in Groot Bijgaarden wordt de Belgische markt bediend en staan technische ondersteuning, advies en service voorop. In Groot Bijgaarden zorgen ongeveer 25 mensen voor het groeiende succes van Metabo Belgium. Uit voorraad worden alle Metabo machines binnen de 24 uur naar vakkundige dealers uitgeleverd.


Merken: Metabo
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.