Mathys®, meer dan 165 jaar de Europese specialist in decoratieve verven


MATHYS®, opgericht in 1845, is uitgegroeid tot een belangrijke Europese speler in verven en waterdichtingsproducten. De verven en coatings lenen zich perfect voor binnenmuren en plafonds, buitenmuren, daken, vloeren, hout en metaal. Het bedrijf stelt 130 mensen tewerk op de industriële productie-eenheid in het Limburgse Zelem.

 

In 1999 smelt MATHYS® samen met de Europese organisatie Rust-Oleum®, specialist in industriële verven en coatings voor bescherming en onderhoud. Alle kennis, knowhow en ervaring samen creëert nog meer mogelijkheden en levert nieuwe oplossingen en trendsettende innovaties op.

 

Rust-Oleum® en MATHYS® maken deel uit van de holding RPM®, wereldleider op het vlak van verfcoatings voor industriële en particuliere toepassingen. RPM® Group telt meer dan 10.000 werknemers, in 94 vestigingen in 22 landen, en is actief in 150 landen. In 2013 boekte de groep een omzet van 4 miljard dollar.


Merken: Mathys
Overzicht van beschikbare informatie: 6 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 2 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.