Wie bij Gesbo N.V. binnenstapt met het vooruitzicht om zijn woning met een veranda of tuinkamer uit te breiden, wordt van begin tot einde professioneel begeleid. Topkwaliteit in materialen en afwerking staat vanzelfsprekend voorop, maar volstaat niet. Ook een volledige service is één van de topprioriteiten.

Gesbo N.V. is gespecialiseerd in hout en aluminium. De verschillende duurzame houtsoorten, zoals afzelia, meranti, merbau en afromosia, worden zorgvuldig behandeld en in de gewenste tint gelakt. Hiernaast opteert Gesbo N.V. voor hoogwaardig thermisch onderbroken aluminium, dat in alle kleuren geleverd kan worden. Het technisch vooruitstrevende materiaal is uiterst sterk en vormvast, laat geen condensvocht toe en vraagt praktisch geen onderhoud.

Gesbo N.V. beschikt over een eigen ploeg van vakbekwame monteurs die stuk voor stuk vertrouwd zijn met het specifieke karakter van de verandabouw. De klant kan vrij kiezen tussen een eigen aannemer of een 'full-pakket', waarbij Gesbo N.V. volledig instaat voor het funderings- en metselwerk, elektriciteit, verlichting, vloer, tegels, enz.


Merken: GESBO
Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.