FINSTRAL staat voor jarenlange ervaring in de productie van kozijnen, deuren en serres uit kunststof. Door- en doorgekleurde, alsmede loodvrije profielen, oppervlakken met ingewalste houtnerf, duurzaamheid en een energiezuinige productie maken FINSTRAL tot een innovatieve onderneming, die ambachtelijk handwerk met industriële productietechnieken combineert. Het grote productassortiment, met op maat gemaakte en naar Europese norm gecertificeerde uitvoeringen, komt tegemoet aan iedere individuele klantenwens.

 

De verschillende markten en behoeftes van klanten staan in het middelpunt bij FINSTRAL. Steeds weer nieuwe uitdagingen vragen om een voortdurende product- en prestatieverbetering, alsmede om verschillende productcombinaties: kunststof, kunststof-aluminium, hout-kunststof, hout-aluminium en aluminium. Van eengezinswoningen tot architectonische designs en renovatie van oude gebouwen - FINSTRAL biedt individuele oplossingen en uitgekristalliseerde bouwaansluitingen.

 

De in het totaal 14 productielocaties van FINSTRAL garanderen een groot productievolume. Een Europees service- en handelsnetwerk maakt een persoonlijk contact en advies dicht in de buurt mogelijk.


Merken: Finstral
Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 2 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.