Everlite Concept is een Franse onderneming die nu ook aanwezig is in België en reeds 30 jaar ervaring heeft en expert is in doorzichtige gevelsystemen en dakoverspanningen.

Met referenties in heel Europa werken onze teams in nauwe samenwerking met architecten, studiebureaus en bouwfirma’s om tegemoet te komen aan de hoogste bouwverwachtingen wat betreft esthetiek, lichtcomfort en thermische prestaties.

Onze systemen in co-geëxtrudeerde microcellen polycarbonaat zijn gemaakt om plaats te maken voor inspiratie en prestatie in de afwerking van Uw gebouwen.  Onze teams zijn er om U te helpen de juiste oplossing te vinden die volledig in overeenstemming zal zijn met het doel van Uw project en om U te begeleiden van de creatie tot aan de constructie.

Onze grote variëteit uitzicht, kleur en lengtes bieden een groot gamma creatieve mogelijkheden die een onvergelijkbare afwerking en karakter geven aan gebouwen.

De systemen EVRLITE CONCEPT

  • Danpalon® Gevel en dakbedekking : de lichtomwenteling
  • 3DLite: het licht in reliëf
  • Danpalon® BRV: Geventileerde gevelbekleding (spouw en mogelijkheid isolatie)
  • Danpatherm K7: Geïsoleerde dubbelwandige doorzichtige gevel voor optimale thermische isolatie
  • Danpalite: Lichtverrijking zonder gelijke

De zaakvoerder voor België, Nederland en Luxemburg

De heer Piet Mostaert

E: piet.mostaert@everliteconcept.com

T: +32 (0)4 99 70 93 42


Merken: EVERLITE CONCEPT
Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.