DencoHappel wordt beschouwd als één van de pioniers uit de wereld van de luchtbehandeling en de airconditioning waartoe ook alles wat ventilatie, klimatisatie, verwarming, koeling en energierecuperatie aanbelangt, behoort. 
Zowel de engineering, de productie als de verkoop van een zeer breed gamma luchtbehandelingsproducten worden u door DencoHappel aangeboden. Dit omvat tevens het aanbieden van specifieke oplossingen voor bepaalde toepassingen die zich in verschillende sectoren kunnen voordoen:

  • Tertiair : kantoorgebouwen, hotels, sportcentra, zwembaden, winkelcentra, gemeentehuizen…
  • Industrie : telecom, chemie, transport, voedingsindustrie…
  • Gezondheidssector : ziekenhuizen, labo’s cleanrooms, rusthuizen, kinderopvang…

Het Belgische filiaal van het Duitse bedrijf DencoHappel, opgericht in 1988, bestaat uit een 43-koppig team, vooral ingenieurs, en is gevestigd in Haren (Brussel). DencoHappel heeft haar zetel in Herne, Duitsland. De productiesites situeren zich in Duitsland, Groot-Brittanië, Tsjechië en Turkije. Met verkoopkantoren en verdelers in meer dan 50 landen kunnen wij klantgerichtheid, een hoge flexibiliteit en doeltreffendheid garanderen.
Wij zijn een bedrijf met een omzet van € 300 miljoen en meer dan 1.700 werknemers. Samen met onze aandeelhouder Triton Partners, investeren wij in innovatie en groei in alle relevante markten en regio's


Merken: DencoHappel Belgium
Overzicht van beschikbare informatie: 3 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 1 brochure, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 2 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.