De Boer is actief sinds 1922 en biedt als producent wereldwijd diensten en producten aan in bitumineuze waterdichtingssystemen. We benaderen de markt via professionele partners zoals architecten - studiebureaus, distributeurs en dakdekkers.

 

Sinds enkele jaren besteden we ook enorm veel aandacht aan milieu, energiebewustzijn en duurzaamheid met onze afdeling groendaken - De Boer Green Roof Solutions -, onderhoud en controle van uw dakenpatrimonium met De Boer Roof Maintenance Solutions en veiligheid op en rond uw dak met De Boer Roof Safety Solutions.

 

Onze klanten kunnen rekenen op professionele ondersteuning om samen een lange termijn relatie op te bouwen zodat we ons als partners kunnen differentiëren en waarde creëren. Dankzij continue innovatie en een doorgedreven kwaliteitscontrole garanderen wij een optimale levensduur van al onze systemen. In onze processen gaan wij verantwoord om met maatschappij en milieu. De stuwende kracht die hieraan ten grondslag ligt, is de klantgerichte ingesteldheid van al onze medewerkers. 


Merken: De Boer
Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 1 instructievideo, 1 technische fiche.