Gerevitaliseerd door drie jonge ondernemers met complementaire vaardigheden, LCDA (opgericht in 2003) werd Concrete by LCDA in 2011. Een keerpunt begon met de ontwerpster M.Crasset die ermee instemde om artistiek directeur van het merk te worden. Dit avontuur begon in 2010, toen Julien Gay, Julien Valentin & Delalande, drie jonge dertigers besloten de ambacht van LCDA te hervatten.
Een hart voor de zaak waarin elk van hen zijn ervaring gebruikt: Julien Gay in relatie met voorschrijvers, Julien Delalande met netwerkuitbreiding van resellers, Valentin Delalande als ingenieur.
Gelegen in Montreuil Juigne dichtbij Anger in Maine et Loire (49), heeft het bedrijf een productie-atelier van 2000 m2 die het mogelijk maakt om gemakkelijk te voldoen aan de behoeften van massaproductie of op maat gemaakte projecten.
Ingenieur, ontwerper, meubelmaker, kunstkenner in composietmaterialen … het team bestaat uit 18 personen voor het uitvoeren van de meest ambitieuze projecten.
Het bedrijf is nu leider in Frankrijk op gebied van hedendaagse meubels en vezelversterkte betonnen interieurs met referenties zoals Balenciaga, Saint-Laurent Parijs, IKKS, Galeries Lafayette en meer dan 40 winkels, resellers van de Betoncollectie.


Merken: Concrete LCDA
Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 2 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 1 instructievideo, 1 technische fiche.