GEODYNAMICS

GeoDynamics ontwikkelt software om op afstand de locatie te bepalen van voertuigen of mobiele medewerkers. Het bedrijf werd in 2004 opgericht en heeft 29 medewerkers.

Via een beveiligde website kan je op computer, tablet of smartphone volgen waar ze zich bevinden. GeoDynamics’ systemen worden ook gebruikt voor tijdsregistratie en het beheer van het wagenpark. Het bedrijf heeft 2.300 klanten, die samen 24.000 blackboxen gebruiken. Dat zijn apparaten met ingebouwde gps- en gsm-functies die in een voertuig geïnstalleerd worden om de locatie ervan te volgen.

GeoDynamics richt zich op de bouwsector, installateurs, onderhouds- en serviceploegen, openbare diensten en andere organisaties met mobiele medewerkers en een wagenpark.

Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.

Recente artikels: Geodynamics

Geodynamics Productinfo

Bouwsector efficiŽnter door locatiebepaling materieel

Door Geodynamics / 07/09/15

Het softwarebedrijf GeoDynamics uit Kortrijk, marktleider in tijdregistratie en tracering van mobiele werknemers en voertuigen, heeft een nieuw product op de markt gebracht waarmee bouwfirma’s de locatie van hun waardevol, mobiel en...

Pagina 1
VorigVolgend

­

Vind snel vakmannen

Voer je project in via onderstaande knop en vind snel beschikbare vakmannen voor je (ver)bouwopdracht.
Vind vakmannen »