Nieuwe rolluiken Fusion en SolarFuse laten 4 keer meer daglicht toe in de woning

Winsol
Up
Up

Waarom keuzestress krijgen tussen rolluiken of screens, als Fusion en SolarFuse (versie op zonne-energie) de voordelen van beide combineert? Dat dacht Winsol ook. Winsol ontwikkelde rolluiken met 15 mm hoge lamellen. Tussen Deze lamellen lopen er microperforaties over de hele breedte. Dankzij de microperforaties komt er tot 4 keer meer daglicht in de woning, vergeleken met rolluiken met klassieke lamellen, wanneer het rolluik in de daglichtpositie staat.

Daarnaast keek Winsol ook naar de voordelen van screens. Zo blijft het zicht naar buiten te allen tijde behouden terwijl privacy binnen gegarandeerd wordt. Daarbovenop zorgen de microperforaties voor een goede verluchting en ventilatie van de woning terwijl ze insecten buitenhouden.

Fusion en SolarFuse genieten verder van de voordelen van de traditionele rolluiken, namelijk het volledig verduisteren van een kamer bij het volledig sluiten van de rolluiken. Tijdens de zomer houden we met gesloten rolluiken de warmte buiten, tijdens de tussenseizoenen en winter houden we de warmte binnen. En uiteraard vergeten we ook niet de inbraakvertragende en geluidsdempende voordelen van de rolluiken.

SolarFuse rolluiken, variant op zonne-energie

Om zowel de nieuwbouw- als renovatiemarkt te kunnen bedienen, heeft Winsol een variant op zonne-energie ontwikkeld. Fusion rolluiken werken op elektriciteit (230V aansluiting), ideaal voor de nieuwbouwmarkt of in projecten waar er voorheen reeds elektrische rolluiken aanwezig waren, maar die aan vernieuwing toe zijn.

SolarFuse maakt gebruik van gratis zonne-energie. In de kast zijn twee zonnepanelen discreet ingewerkt. Hierdoor is er geen elektrische aansluiting of kabels nodig om de rolluiken te bedienen. Er is dus geen kap- of breekwerk nodig. Ideaal dus voor de renovatiemarkt. Dankzij de krachtige 4 Ah-batterij (dubbele capaciteit in vergelijking met het huidige marktaanbod) met extra grote opslagcapaciteit werken de rolluiken altijd, ook bij regenweer of minder zon.

Winnaar van R+T Innovation Award 2024

De R+T Innovation Award wordt uitgereikt aan technische ontwikkelingen, ontwerpen of duurzame en energiezuinige producten uit de wereld van rolluiken, deuren en zonweringen. R+T is dé vakbeurs waar innovaties en oplossingen op vlak van rolluiken, deuren/poorten en zonweringssystemen over heel de wereld worden voorgesteld. Winsol wint de 2de R+T Innovation Award op drie jaar tijd en dit nu met Fusion en SolarFuse rolluiken.  

Wil je meer weten over Fusion of SolarFuse rolluiken? Vul het formulier in en je ontvangt meer informatie van Winsol.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email