PLS Newton, de nieuwe binnenmuursteen met hoge druksterkte

De Porotherm binnenmuur is bij heel wat architecten, ingenieurs, aannemers en doe-het-zelvers gekend. Wienerberger lanceert nu een lijmsteen die hogere constructies aankan. De PLS Newton kan tot zes bouwlagen realiseren en dus ideaal voor appartementen, kantoren of openbare gebouwen.

Waarom PLS Newton?

Bouwprofessionals waren al overtuigd van de voordelen van de Porotherm binnenmuur lijmsteen, maar voor hogere constructies was er nog geen oplossing. Door de innovatieve kleisamenstelling en het optimaliseren van het perforatiebeeld, kan de PLS Newton lijmsteen een hogere drukkracht aan en is het nu mogelijk om deze lijmsteen te gebruiken in projecten tot 6 bouwlagen.

Hoe werkt het?

De geteste muurdruksterkte van de PLS Newton ligt hoger dan de berekende waarde, terwijl de thermische eigenschappen van de PLS 500 behouden blijven. Ook het verlijmen gebeurt op dezelfde manier. De verwerking gebeurt volgens het Porotherm Lijm-Systeem of met de ATG-gecertificeerde Porotherm Dryfix. Het bouwrendement is maximaal verzekerd door het handzame grote formaat.

Wilt u graag meer weten over deze nieuwe binnenmuursteen PLS Newton? Vul het formulier in en Wienerberger bezorgt u de nieuwe brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email