Unieke wand- en vloerconstructie voor de natte cel

DSC04675
WEDI
WEDI

Wedi is al enige jaren innovatief bezig met het uitwerken van bouwsystemen voor natte ruimtes die af fabriek worden geleverd. Een waterdicht totaalsysteem heeft heel wat voordelen voor alle schakels in de bouw.

Wedi stelt deze geïntegreerde oplossing voor op 10, 11 en 12 oktober 2023 tijdens de Nationale Energieweek in de Brabanthallen in Den Bosch, Nederland.

Samenwerking tussen wedi, DEKO, Mosa en Tegelgroep Nederland

De hoogwaardig gewapende XPS bouwplaat van wedi met tegels van Mosa of Tegelgroep Nederland dient als lichtgewicht wand- en vloerconstructie waarbij naar wens het leidingwerk, elektra en afvoertechniek inclusief put of goot vooraf geïntegreerd zit in het systeem.

De natte cel is één van de meest complexe bouwdelen en in de praktijk blijkt het vaak moeilijk de kwaliteit te borgen, maar dit unieke systeem en een gratis opleidingsprogramma maken dit veel makkelijker. Gebruikers ervaren een snel en geruisloos bouwproces en leveren direct tegelvloeren en -wanden met strak uitgelijnde voeglijnen, waterdichting volgens de hoogste norm en voorzien van thermische isolatie. Bovendien kunnen zij een project voorzien van een lichtgewicht wand- en vloerconstructie waarbij naar wens het leidingwerk, elektra en afvoertechniek inclusief put of goot vooraf geïntegreerd zit in het systeem. Men werkt volgens de KOMO (URL35-101) en DIN18534 richtlijnen en kan het project gratis voorzien van 15 jaar verzekerde garantie op waterdichtheid.

Bij DEKO bedekt een geautomatiseerd fabrieksproces de bouwplaat van wedi met de desbetreffende tegels van Mosa of Tegelgroep Nederland. Lasers meten continu de voegbreedte en vlakheid van het paneel. Deze optimale precisie zorgt voor panelen van consistente kwaliteit. De productie voorziet de tegelpanelen eventueel van doorvoeren en/of schuine zijde voordat de logistieke afdeling ze professioneel verpakt en op de bouwplaats aflevert. De door ons opgeleide verwerker brengt eerst de adapterset aan waarna men snel, in één keer de wand- en vloertegelpanelen waterpas plaatst.

Bezoek wedi op stand 040 in de PREFAB-hal van 10 t.e.m. 12 oktober 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch, Nederland.

Of vraag meer informatie omtrent de wand- en vloerconstructie van wedi via het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email