Ontdek de slimme technische waterdichte prefab douchewandmodules van wedi

WEDI
WEDI
WEDI

wedi is al enkele jaren bezig met slimme prefab douchewand systemen die ervoor zorgen dat je snel, nauwkeurig en met weinig werklui toch een vrijstaande scheidingswand of een achterwand van een douche of badkamer kan plaatsen in een mum van tijd.

Daarbovenop integreert wedi nu ook waterleidingen, aansluitingen en zelfs de Hansgrohe iBox in de fabriek. Dat je hierdoor nog eens in snelheid wint op de werf, is de evidentie zelve.

Onderdelen van de prefab douchewandmodule

  1. wedi Sanwell douchewandmodule: je kiest hier met of zonder nis,
  2. ingebouwde aansluitingen voor de douchekop op een hoogte tussen 1950 tot 2350 mm en de handdouche op een hoogte van 1000 tot 1200 mm,
  3. de in de fabriek geïntegreerde en afgedichte Hansgrohe iBox voor het aansluiten van de inbouwfittingen,
  4. de verzonken versterkingsplaten voor het bevestigen van de handdouche, geschikt voor rechts- of linkshandige gebruikers,
  5. vooraf in de fabriek ingebouwde koude en warme waterleidingen,
  6. afmetingen van de douchewandmodule: breedte 900 of 1200 mm (afzonderlijke gesneden), lengte 2500 mm (afzonderlijk gesneden), dikte 80 of 100 mm.

Creatief met elke badkamer en dit met tijdswinst

Gaat het nu om een nieuwbouw- of een renovatieproject, wedi heeft de ambitie om elke badkamer te realiseren op een vlotte, eenvoudige en vooral waterdichte manier. Doordat de Sanwell douchewand ook makkelijk aanpasbaar is, kan je ontzettend veel combineren met alle mogelijke wedi systeemoplossingen. Hierdoor biedt je aan elke klant een op maat badkamer aan.

Doordat wedi de waterleidingen en aansluitingen en zelfs de Hansgrohe iBox integreert in de fabriek, is het mogelijk om kritieke montagestappen te vermijden op de werf.

Je merkt het ongetwijfeld! Opnieuw slaagt wedi erin om installateur, architect en opdrachtgever te verrassen met deze nieuwe geprefabriceerde wedi Sanwell douchewandmodule.

Wil je graag meer weten over de wedi oplossingen? Vul het formulier in en je ontvangt de innovatiebrochure van 2023.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email