Ontdek de kant-en-klare sanitaire voorwandsystemen van wedi

Het afwerken van hangtoiletten is voor een sanitair installateur tijdsintensief. Daarom bedacht wedi om een verstevigingsplaat voor hangtoiletten te ontwikkelen in standaard afmetingen en om ook voorgeboorde uitsparingen voor de WC-leidingen en de bevestigingspunten voor de wc-pot te voorzien.

Kleine of grote tegels, mozaïek of pleisterwerk

Er bestaat een standaard wedi I-Board plaat en een wedi I-Board Plus plaat. De standaard I-Board betegel je met max. 100x100 mm tegels. I-Board Plus heeft een extra wapeningslaag aan beide zijden van de plaat, waardoor het mogelijk is om het oppervlak af te werken met pleister of mozaïek. De wapeningslaag heeft een hoge treksterkte van 0.45 N/mm². De plaat kan hoge belastingen aan omdat deze vervaardigd is uit een extra harde persing schuim met een druksterkte van 0.25 N/mm².

De afmetingen van de wedi I-Board en wedi I-Board Plus bedragen 1200 x 1245 x 20 mm. Het monteren gebeurt door het verlijmen met wedi 610 lijm- en afdichtingsmiddel of door schroefverbindingen.

Wil je graag meer weten over de handige kant-en-klare sanitaire voorwandsystemen van wedi? Vul het formulier in en je ontvangt de flyer van wedi I-Board en wedi I-Board Plus.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email