Meer opbergruimte in een handomdraai

NisBoven

Het opbouwen van een nis in sanitaire ruimtes en het waterdicht afdichten ervan vraagt heel wat vakkennis en communicatie tussen metser, stukadoor en tegelzetter. Daarom bedacht Wedi een slimme nisoplossing Sanwell. Wedi biedt vier verschillende nissen aan in een rechthoekig formaat en in twee dieptes. De nis kan zelf nog aangepast worden volgens de betreffende situatie dankzij het op maat versnijden met een cuttermes.

Wedi maakte een gebruiksvriendelijke handleiding met 6 verschillende werkwijzen die je kan hanteren, afhankelijk van de situatie. Hieronder tref je ééntje ter illustratie: 

Door deze geprefabriceerde wandelementen is het mogelijk om efficiënter meer opbergmogelijkheden aan te bieden in de badkamer, welness, spa en andere vochtige ruimtes. De Sanwell nis wordt desgewenst in de fabriek ingewerkt in een vrijstaande scheidingswand, waardoor het installeren op de werf vlotter verloopt. Na het plaatsen van de scheidingswand met nis kan het geheel worden betegeld.

De nis kan ook ter plaatse vlot worden geïntegreerd. De nis past perfect in de gebruikelijke tegelformaten. Efficiëntie ten top dus!

Wil je graag meer informatie over deze nisoplossing? Vul het formulier in en Wedi bezorgt je alle informatie en de handige montagehandleiding.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email