Succesvolle introductie Wavin Tigris K5/M5 persfitsystemen tijdens Install Day 2021

Wavin
NL AS Plus Testpakket
Wavin

Bedankt voor uw bezoek aan Install Day 2021. We hopen dat we u geïnspireerd hebben met onze nieuwe ontwikkelingen: innovatieve oplossingen voor de bouw en infrastructuur. Ontwikkelingen zoals Tigris K5/M5, de eerste fitting ter wereld, met Acoustic Leak Alert. Heeft u dit nieuwste persfitsysteem van Wavin horen fluiten? Of het premium geluidsarm afvoersysteem Wavin AS+, een ontwikkeling die u zeker niet hoort.  Samen creëren we positieve veranderingen in de wereld en bouwen we mee aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Nu en in de toekomst!

Ontvang een Tigris K5/M5 testpakket thuis

De nieuwste innovatieve persfitting van Wavin heeft een uniek akoestisch alarmsysteem voor het opsporen van ongeperste fittingen. Bij een perstest die wordt uitgevoerd met lucht in plaats van water, laat een ongeperste fitting luid en duidelijk een fluitsignaal horen. Zo kan het lek eenvoudig en snel worden opgespoord. Is het niet gelukt om langs te komen op onze stand? Vraag via het formulier een testpakket aan en het pakket ligt op uw mat binnen enkele weken.

Probeer zelf Wavin AS+

Naast Tigris K5/M5 testpakket kunt u nu ook een Wavin AS+ testpakket thuis ontvangen! Wavin AS+ is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van ingenieurs en installateurs. Naast 30 jaar ervaring hebben we meer dan zestienduizend uur besteed aan het testen van het geluidsniveau, nieuwe materialen onderzocht en veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van een manchet met geïntegreerd glijmiddel, waardoor de insteekkracht wordt gereduceerd. We snappen dat u misschien niet in elke kamer van uw project premium geluidsdemping nodig heeft. Daarom kunt u Wavin AS+ met onze andere afvoersystemen, zoals Wafix PP, mixen en matchen. Zo creëert u een oplossing op maat. Wilt u graag een Wavin AS+ testpakket thuis ontvangen? Vraag via het formullier een tekstpakket aan voor Wavin AS+.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email