Architectonische vlakheid met Larson Composiet gevelbekledingspanelen

VINK
VINK
VINK

Als enige in België kan Vink het indrukwekkende assortiment composiet gevelbekledingspanelen van Larson® aanbieden.

Larson® Aluminium composiet panelen zijn opgebouwd uit twee metalen platen (aluminium, roestvrij staal, koper of messing) met  daar tussen een kern van lage dichtheid polyetheen (verder PE genaamd). Deze PE  kern verleent het materiaal een uitzonderlijke vlakheid en lichtheid. Larson® PE is zowel geschikt voor  nieuwe constructies, als voor renovatieprojecten en resulteert in geventileerde, semi-geventileerde of luchtdichte gevelbekledingen. Larson®, werkt met het breedste assortiment van afwerkingscoatings en de beste kwaliteit vloeibare PVDF  (of in poedervorm termolac®).
Deze superieure afwerkingsproducten  zorgen voor een uitstekende kleur- en glansbehoud bij naadloze overgangen tussen gevels uit  Larson® met bijvoorbeeld glas en beton.

Uitzonderlijke eigenschappen

Larson® panelen bieden alle voordelen van composietplaten - uitstekende vervormbaarheid, uitzonderlijke sterkte-gewicht verhouding, extreme architectonische vlakheid. Met Larson® kunnen op een kosten-effectieve manier, uitzonderlijke en veeleisende projecten verwezenlijkt worden die met andere materialen onmogelijk gerealiseerd kunnen worden.  
Deze corrosiebestendige aluminium composiet panelen bieden een ongekende ontwerp flexibiliteit en uitzonderlijke duurzaamheid. De combinatie  hiervan leidt tot originele en gedurfde projecten die een leven lang mooi blijven.

6 series : 6 identiteiten

  • Larson® Composite Standard

Een composiet paneel geproduceerd door twee metalen platen (aluminium, roestvrij staal, koper of messing) met daartussen een kern van lage dichtheid polyethyleen. De kern verleent de plaat een buitengewone vlakheid en lichtheid. De Standaard serie omvat een mooi assortiment van uni- en metallic kleuren.

  • Larson® Composite Metals

Een reeks van composiet panelen die technologie en milieu combineren. Ze worden vervaardigd met edele metalen zoals roestvrij staal, koper en messing.

  • Larson® Specials

Een reeks van composiet panelen die speciale effecten creëren , en zijn ontworpen voor opvallende gevelbekledingsprojecten.

  • Larson®  Real Anodized

De combinatie van het lichte gewicht van aluminium met de stevigheid van anodisatie.  De anodisatie gebeurt op continu geproduceerde rollen.

  • Larson® Composite Wood

Met acht houtimitatie decors. Colonial Red, Wenge, Walnut en Sunglow zijn standaard afwerkingen. Oak, Ahorn en Italian Walnut zijn beschikbaar op aanvraag.

  • Larson® Composite Perforated

De mogelijkheid om Larson Composiet platen te perforeren opent ongelimiteerde ontwerp perspectieven. Via CNC of drukprocedure kunnen tal van patronen gevormd worden zoals  rond, vierkant, driehoek, ster en tal van andere vormen, afmetingen en patronen.  Deze platen lenen zich zowel voor gevelbeleding toepassingen als voor interieurinrichting.

Al deze series zijn nu overzichtelijk samengebracht op  onze website

Bekijk de gerealiseerde projecten in België

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email