De dagen worden korter, dat weet de slimme deurbel Arlo van Verisure

VERISURE

De slimme videodeurbel Arlo van Verisure zorgt ervoor dat u gerust terug de routine van het werk, de kinderen naar school brengen en uw hobby's terug kunt oppikken. Via je smartphone houd je thuis een oogje in het zeil.

De pakjesbezorger aan de deur? Je buur? Of iemand die je niet kent? Met de draadloze deurbel Arlo heb je instant zicht op wie er bij je thuis aanbelt. Via je smartphone ontvang je een melding en kan je meekijken, luisteren en communiceren met de bezoeker die voor de deur staat. In combinatie met een aangesloten slot, kan je zelfs de deur op afstand openen om een gewenste bezoeker binnen te laten. Anderzijds heeft de videodeurbel een ingebouwde sirene om indringers af te schrikken.

“Als de deurbel beweging detecteert, wordt er automatisch video gestreamd naar je Arlo-account in de cloud. Je kan op elk moment foto’s nemen, videobeelden registreren of live streamen. Ben je niet beschikbaar of wil je niet communiceren, dan kan je ook een vooraf opgenomen spraakbericht activeren. Op die manier reikt de slimme deurbel je meerdere mogelijkheden aan om een oogje in het zeil te houden als je niet thuis bent. Dat creëert niet alleen bescherming tegen inbraak en diefstal, maar zorgt ook voor gemoedsrust.” 

Ralph Gijbels, Operationeel Directeur bij Verisure België

De Arlo-videodeurbel is verbonden met het Verisure-alarmsysteem met monitoring. Bij een incident kunnen operatoren foto’s en video’s raadplegen die door de camera van de deurbel zijn genomen. Operatoren hebben enkel toegang tot die beelden in geval van alarm. Verisure garandeert uiteraard de privacy van haar klanten en beschermt alle persoonlijke gegevens. Beelden en video’s worden 30 dagen veilig opgeslagen in de cloud.

Wil je graag meer weten over deze slimme videodeurbel Arlo? Vul het formulier in en Verisure bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email