Het binnenklimaat in huis is belangrijker dan ooit

Ventilatie
Vloerverwarming
Binnen

Nu we volop telewerken en ook de meeste kinderen thuis zitten, is een gezond en goed uitgebalanceerd binnenklimaat belangrijker dan ooit. Maar hoe hou je het gezond, comfortabel én energiezuinig in huis? Verwarmings- en ventilatiespecialist Vasco reikt alvast enkele energie-efficiënte oplossingen aan om maximaal te genieten van een duurzaam binnenklimaat. En dat doet Vasco in stijl met zes nieuwe trendkleuren – waaronder roze en curry – en enkele opvallende nieuwkomers binnen de (elektrische) aluminium badkamer- en designradiatoren.

Combineer vloerverwarming en radiatoren

Het ideale binnenklimaat, dat is al langer dan vandaag het speelterrein van Vasco. Als specialist in verwarmen, ventileren en koelen blijft de onderneming meer dan ooit inzetten op innovatieve, energie-efficiënte totaaloplossingen. Want een goed binnenklimaat geeft je niet alleen een comfortabel gevoel, maar verhoogt ook je weerstand én geeft meer energie. Daarbij vormen een goede isolatie van je woning en uitgebalanceerde ventilatie het vertrekpunt.

Een combinatie van vloerverwarming en radiatoren is nog steeds de ideale en meest aangewezen combinatie-oplossing. Want in hedendaagse woningen mag vloerverwarming dan voldoende lijken voor een gelijkmatige en comfortabele warmteverdeling, in de praktijk spelen vaak tal van variabele omgevingsfactoren. Denk bijvoorbeeld aan de zoninval door grote glaspartijen, de stralingswarmte van elektrische apparaten in huis of de wisselende buitentemperaturen, die vooral in de tussenseizoenen spelen. Precies daarom is deze combinatie ideaal: vloerverwarming zorgt voor een constante, gelijkmatige warmteverdeling, terwijl radiatoren direct en voelbaar verwarmingscomfort bieden door hun aangename stralingswarmte en snelle reactietijd. Zo breng je het binnenklimaat perfect in balans.

Daarbij speelt Vasco sterk in op de duurzame trend van elektrische verwarming. Groene elektriciteit is dan ook een uitstekend alternatief voor een energie-efficiënt en vooral duurzaam binnenklimaat, zeker in combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen. Dat vertaalt zich bij Vasco in een sterk stijgende vraag naar elektrische (design)radiatoren. Om deze reden heeft Vasco als marktleider van badkamer- en designradiatoren haar productgamma elektrische modellen de voorbije jaren sterk uitgebreid.

Wil je graag meer informatie over de combinatie vloerverwarming en elektrische aluminium designradiatoren? Vul het formulier in en Vasco bezorgt je de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email