Compacte DX ventilatie-unit met gebruiksvriendelijke display

Als ventilatiespecialist streeft Vasco steeds opnieuw naar innovatie en nog performantere producten. Dat komt tot uiting in de ontwikkeling van de nieuwe DX-ventilatie D-unit. Een fluisterstille unit, met het hoogste rendement bij elk luchtdebiet. Dat is te danken aan de door Vasco zelf ontworpen octogoon warmtewisselaar met een grotere interne oppervlakte. Zo behaalt het toestel een hoger rendement dan een traditionele warmtewisselaar. De unit haalt een rendement van 87% bij 400 m³/h. Daarnaast geniet de DX ook van een extreem laag geluidsniveau en maximale flexibiliteit in montage en gebruik. Dankzij de compacte afmetingen past de DX moeiteloos door een zolderluik.

Rendement van 87% bij 400 m³/h

Bovendien is deze unit zowel verticaal als horizontaal te installeren, alsook omkeerbaar voor-en achterkant.
Vasco voorziet een functioneel display aan de DX ventilatie-unit. Dit nieuwe touchscreen, dat Vasco op Batibouw voorstelde, verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de unit. Het display laat de installateur toe om bij nazicht onmiddellijk een beeld van de actuele status van het toestel te verkrijgen. Hij hoeft de omkasting niet meer weg te halen en kan onmiddellijk ingrijpen bij een eventuele foutmelding of bij het vervangen van de filter. 

De gebruikers en installateurs kunnen er zelf voor kiezen om het display in de DX te integreren. Het is zelfs mogelijk om het touchscreen achteraf nog toe te voegen door middel van de voorziene uitsparingen en reeds aanwezige bedrading. Aan het stijlvolle, strakke en rechthoekige design van de DX-unit wordt uiteraard niet geraakt.

Wilt u graag meer informatie over de DX ventilatie? Vul het formulier in en Vasco bezorgt u vrijblijvend de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email