Stijlvolle handdoekverwarmer met gebruiksvriendelijke opbergruimte

Vasco Group
Vasco Group
nivabathdetail3

Vasco staat niet alleen gekend om haar design en technologie, maar ook haar innovatieve en eigenzinnige manier van denken. Wat als we nu eens afstapten van de trend om verwarmingstoestellen zo dicht mogelijk tegen de muur te monteren? En hoe maak je van een badkamerradiator nét iets meer dan een stijlvolle warmtebron?

De nieuwe Niva Bath, geïnspireerd op de succesvolle Niva-radiator, staat verder van de wand (27 cm), waardoor er aan de achterzijde van de radiator extra ruimte voor meer functionaliteit ontstaat. Vasco ontwikkelde een slim ontwerp met geïntegreerde accessoires: een kapstok en leggers.

Enkel de onderste brede legger en de inox steun moeten aan de wand bevestigd worden. Je bepaalt zelf of je één of twee extra leggers toevoegt. Niva Bath is verkrijgbaar in 55 kleuren. De leggers zijn standaard in het zwart (RAL 9005), maar ook wit (S600) is optioneel mogelijk.

Specificaties

  • Breedte: 420 mm
  • Hoogte: 1.820 mm / 2.020 mm
  • Beschikbaar in 55 verschillende kleuren
  • Richtprijs: vanaf 550 euro

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent Niva Bath? Dan kan u het antwoordformulier invullen en Vasco bezorgt u de flyer en kleurenkaart.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email