Usystem, het op maat 1-dakisolatiesysteem

UNILIN Division Insulation
HuygheGrembergen 8924 0418
UnilinKnokke 39 PS

Usystem van UNILIN is een efficiënt bouwconcept waarbij op maat gemaakte dakelementen voor hellende daken mee zijn geïntegreerd, zoals isolatie, kepers, onderdak en binnenafwerking. Aan de binnenzijde is het systeem mooi afgewerkt met houtvezel, geperforeerd wit gipskarton voor een naadloze afwerking of geperforeerde gelakte multiplex in Poolse den. Naast een goed geïsoleerde thermische woning is een goede akoestiek, een aangenaam geluidscomfort en brandwerendheid belangrijk.

Installatie in 5 dagen

Met Usystem is de dakconstructie op 5 dagen tijd wind-, water- en luchtdicht geïsoleerd en afgewerkt. Hiermee winnen zowel de plaatser als de bouwheer weken tijd. Dankzij deze snelheid van installatie, hoogwaardige isolatie en afwerking van de binnenkant in één product wordt tot 15% kosten bespaard in vergelijking met een traditionele dakconstructie.

Zowel in residentiële als niet-residentiële toepassingen mogelijk

De 100% modulaire PUR dakelementen met een levensduur van gemiddeld 60 jaar verzekeren een bijzonder duurzame dakoplossing met een lambda-waarde van 0,023 W/mK en een gunstige U-waarde die gemakkelijk de in België gehanteerde norm van 0,24 W/m²K haalt. Naast het thermisch en akoestisch comfort halen de Usystem dakelementen ook de strenge REI30-norm voor brandveiligheid. De Usystem dakelementen ontworpen voor hellende daken met gordingen bieden isolatie- oplossingen voor zowel woningen als publieke gebouwen, zoals sportzalen, restaurants of kantoor- en klaslokalen.

Wil je graag meer weten over Usystem? Vul het formulier in en UNILIN neemt vrijblijvend contact met u op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email