Nieuwe energiezuinige elektrische verwarmingstoestellen

Stiebel Eltron biedt u vanaf 2018 een volledig nieuw gamma elektrische verwarmingstoestellen aan. De nieuwe accumulatoren, convectoren en thermoventilatoren hebben een groot aantal functies, die u een laag energieverbruik en een hoog comfort garanderen. Door het goed isoleren hebben nieuwbouw- of renovatieprojecten nog amper verwarming nodig, maar in badkamers en andere ruimtes kan dit in de tussenseizoenen of tijdens de winter welkom zijn.

Bewegings- en open raamsensor

Dankzij hun energiebesparende functies verbruiken de nieuwe verwarmingstoestellen een minimum aan elektriciteit. Zo is er bijvoorbeeld een bewegingssensor die opmerkt als er lange tijd niemand in de ruimte is, en een sensor die detecteert wanneer u een raam openliet –in beide gevallen schakelt het toestel naar een lagere basistemperatuur, zodat het niet onnodig de ruimte verwarmt.

Weektimer en zelflerend

De toestellen hebben ook een weektimer met zelflerende functie. Zo leren én onthouden ze wanneer u de ruimte op temperatuur wil en hoe lang het duurt om deze temperatuur te bekomen. Op basis daarvan schakelt uw toestel perfect op tijd aan om de kamer tijdig voor u op te warmen, en geen seconde eerder. Zo verbruikt het ook geen onnodige energie door te lang op voorhand te verwarmen.

Voor een perfect warmtecomfort kan u de toestellen tot op een halve graad nauwkeurig regelen! De instellingen past u heel gemakkelijk aan via een touch pad en touch screen. De nieuwe accu’s, convectoren en thermoventilatoren hebben een mooi hedendaags design, zodat ze perfect passen in elk modern interieur.

Nieuwe thermoventilator nu al verkrijgbaar

Het toestel CK 20 Trend LCD is nu al op de markt gebracht. De thermoventilator beschikt over een hoog comfort en een laag energieverbruik. Via bovenstaande film maakt u kennis met hoe gebruiksvriendelijk het toestel kan worden ingesteld.

Wilt u meer informatie omtrent deze nieuwe thermoventilator? Vul dan het formulier in en Stiebel Eltron bezorgt u meer informatie. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email