Vraag nu het SOPRABOOK aan. Dé catalogus voor waterdichting en isolatie

Soprema

De bijbel? Toch bijna. De nieuwe productcatalogus van SOPREMA is een allesomvattende gids: duidelijke 3D-systeemopbouwen worden afgewisseld met handige stappenplannen, productvoordelen – en informatie, enz. Kortom: alles bij de hand. Zowel bitumineuze, vloeibare als synthetische waterdichting komen uitvoerig aan bod.  PUR/PIR, XPS, cellulose, akoestische en minerale isolatie maken het hoofdstuk “Isolatie & luchtdichtheid” compleet. Zonne-energie, white cool roofs en groendaken zijn eveneens opgenomen in de nieuwe SOPRABOOK. Bouwprofessionals kunnen gratis een eigen exemplaar ontvangen door hun adresgegevens na te laten in het formulier onderaan dit artikel.

Perfecte match

Dankzij de gloednieuwe catalogus vindt u in één oogopslag de perfecte match tussen uw project en de SOPREMA-systemen. De 3D-systeemopbouwen en stappenplannen tonen handige oplossingen met verschillende soorten waterdichtingen en isolaties:

  • op verschillende manieren: mechanisch bevestigd, gelast, éénlaags, meerlaags, gekleefd, geballast, ...
  • op verschillende ondergronden: beton, staal, hout, ...

Bezoek onze BATIBOUW-stand (hal 5, stand 519) en haal uw exemplaar op. 

Zin om deze producten live te ontdekken?

Kom onze stand bezoeken op het SOPREMA street art festival op BATIBOUW in hal 5, stand 519. Van 25 februari tot 6 maart komen de SOPREMA-producten tot leven in levensgrote kunstwerken: een samenwerking tussen Kunst aan het Werk en SOPREMA. De kunstenaars van Street Art Belgium doen hier nog een schepje bovenop en nemen de beursbezoekers helemaal mee in de artistieke sfeer. Met de nodige dosis entertainment gaan artiesten actief aan de slag met de SOPREMA-producten. 

Ontvang gratis het SOPRABOOK als bouwprofessional door in onderstaand formulier je naam en adresgegevens na te laten.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email