Somfy One, bewaak je huis van op afstand

Somfy pakt uit met Somfy One, een ingenieus alarmsysteem met HD-camera, sirene en bewegingssensor met knap design. Dit alarmsysteem bouwt verder op de unieke technologie en knowhow van het succesvolle merk Myfox, een leider in verbonden beveiligingsoplossingen, dat onlangs bij de Somfy Groep kwam. De fusie leidde tot de creatie van de productlijn Somfy Protect, met Somfy One als speerpunt. Alle voordelen van een bewakingscamera plus alarmfuncties met geavanceerde bewegingssensor. En dat in een uniek, compact design dat past in elk interieur.

‘’Met Somfy One richten we ons op consumenten die op zoek zijn naar een Plug&Play-alarmsysteem met camera. De unieke kenmerken vallen duidelijk op en geven iedereen in huis onmiddellijk een veilig gevoel. Het unieke en kleine design van de Somfy One zorgt dan weer dat hij past bij elk interieur, zonder dat het opvalt’.”

Raoul Rodenburg, Strategic Marketing Director bij Somfy

Hoe werkt het?

Zodra de camera beweging detecteert, gaat het alarm af, wordt er een push-bericht verzonden naar de gebruiker en neemt de camera 10 seconden op. Via de app kan de gebruiker live meekijken, de video-opname direct herbekijken of foto’s maken. Alles wordt veilig opgeslagen in de Somfy-cloud.

Aandacht voor privacy

De Somfy One houdt ook rekening met de privacy van de gebruiker en schuift de shutter dicht zodra de camera wordt uitgeschakeld. Daarnaast biedt dit systeem klanten innovatieve voordelen zoals Smart Activation, waarmee ze erop worden geattendeerd dat ze de beveiliging niet in– of uitgeschakeld hebben wanneer ze in de buurt van hun woning zijn (via de geolocatie van hun smartphone). 

Klaar voor de toekomst

Somfy Neo heeft IFTTT en kan nu al communiceren met Philips Hue. Verder is het ook eenvoudig uit te breiden met Somfy Protect-accessoires zoals de IntelliTAG™, de gepatenteerde deur- en raamsensor die bij inbraakpogingen waarschuwt nog voor ze binnen zijn. Somfy One mocht al twee 2017 CES Innovation Awards in ontvangst nemen.

Kenmerken op een rij

  • Full HD-videocamera met haarscherp beeld om zowel overdag als 's nachts opnames te maken of live mee te kijken
  • Een 90 DB sirene, volledig geïntegreerd en luid genoeg om indringers af te schrikken
  • Bewegingsmelder, de camera neemt direct op wanneer beweging wordt gedetecteerd
  • Actieve privacy shutter, om jouw privéleven automatisch af te schermen
  • Plug & Play-systeem, binnen de 10 minuten actief!

Waar is Somfy One te koop?

De Somfy One is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €249 bij Bol.com, Coolblue en de Somfy-shops. Kijk op Somfy.be/protect voor meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email