De troeven van iWindow2: strakke look, superisolerend, 40% meer lichtinval en snelle montage onder helling

CottonPark006
opengaandiWindow2FO
CottonPark009

Wil je een maximale lichtinval en maximale thermische en geluidsisolatie, maar hou je ook van een strak design? Kies dan voor onze vlakke lichtkoepels. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar scoren op alle vlakken ongelooflijk goed.

Superisolerende lichtkoepel met dubbelwandig glas

Dit is een vlakke lichtkoepel met een strak, eigentijds design. De Skylux iWindow2 scoort erg hoog op het vlak van isolatie (Ug-waarde van 1,0 W/m2 K) dankzij het compacte, isolerende pvc-raam en het superisolerende veiligheidsglas HR++. 
Je bespaart tot 63% energie ten opzichte van een klassieke dubbelwandige kunststof koepel. Bovendien ben je zeker van een maximale lichtinval.

De iWindow2 is verkrijgbaar in zowel een vaste uitvoering als opengaande versie. Ideaal om je klanten maximaal te laten genieten van natuurlijk licht en verse lucht. Een afstandsbediende binnenzonwering en/of ledverlichting is geïntegreerd op vraag van de klant. Via het formulier kan u de brochure aanvragen bij Skylux.

Karakteristieken

 • strakke look
 • dubbelwandig veiligheidsglas: HR++ 
 • hoge isolatiewaarde: Ug = 1,0 W/m2 K
 • maximaal oppervlak lichtinval = dagmaat
 • esthetische 28 mm omkadering
 • goede geluidsdemping 39 dB
 • geschikt voor platte daken bij helling 5° en 25° om vervuiling en waterstagnatie te voorkomen.

Tot 40% meer lichtinval t.o.v andere merken voor dezelfde dakopening

Het iWindow gamma wordt standaard aangeboden met een PVC opstand 20/00 EP (energy profit). Deze opstand is strak, recht en biedt bovendien de beste isolerende waarde (U waarde 0.61 W/m².K). Omdat deze opstand een recht design heeft, is hij stapelbaar. Dus als er meer isolatie op het dak ligt, kun je verschillende opstanden op elkaar plaatsen.

Dankzij deze rechte opstand geniet je tot 40% meer licht dan bij een koepel van een ander merk die voor dezelfde dakopening een smallere lichtinval heeft.

Vaste uitvoering Skylux iWindow2

 • Mogelijkheid 1: U kiest voor losse elementen zodat u snel de glaskoepel Skylux iWindow2 kan monteren op de gekozen pvc-opstand dankzij de gepatenteerde clipsen.
 • Mogelijkheid 2: De vaste uitvoering als complete set biedt een Skylux iWindow2 die voorgemonteerd is op een pvc-opstand 20/00 EP en optioneel ingebouwde LED-verlichting en/of elektrische binnenzonwering bevat.

Opengaande uitvoering Skylux iWindow2

Je hebt de keuze uit vier opengaande modellen met afstandsbediening:  

 • zonder ingebouwde LED verlichting en binnenzonwering
 • met ingebouwde en afstandsbediende LED verlichting.
 • met elektrische en afstandsbediende binnenzonwering
 • met afstandsbediende binnenzonwering en LED verlichting

Snelle montage onder helling

Met het optioneel hellend kader pvc 08/00 wordt de glaskoepel direct onder de helling van 4° geplaatst en is een montage op andere (niet alleen Skylux pvc) opstanden ook mogelijk. In het bovenstaande filmpje kan u kennis maken met Skylux iWindow2.

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent de vlakke Skylux iWindow2? Vul het formulier in en Skylux bezorgt u de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email