Vraag de handige systeembrochure aan voor scheidingswanden, voorzetwanden, schachtwanden en plafonds

Siniat

Voor de droge afbouw, voor het verwerken en afwerken van wanden, plafonds, vloeren en verschillende buitentoepassingen kan je rekenen op de nodige expertise en knowhow van Siniat. Daarom bundelde het Technical Excellence Center alle informatie omtrent systemen met een metalen draagstructuur in een zeer nuttig handwerk. Dit handwerk is een resultaat van een jarenlange ervaring en expertise.

In de inleiding geeft men uitleg over definities, eisen en beproevingsmethodes omtrent gipsplaten. De eigenschappen van gipsplaten zijn gelinkt aan een aantal karakteristieken die in de productnorm van gipsplaten zijn opgenomen. Daarnaast gaat men ook in op het verschil tussen brandreactie en brandweerstand. De naamgevingen van wanden en plafonds, die op de volgende pagina’s zijn weergegeven, worden in de inleiding ook uitgelegd zodat het gebruik van de volgende pagina’s goed te begrijpen valt.

Siniat, in de bres voor elke bouwprofessional

Elke bouwprofessional (architect, aannemers en installateur) is gebaad met deze praktische systeembrochure.

De systeembrochure zoomt in op:

  • Brandwerende scheidingswanden, toegepast op een enkele structuur
  • Brandwerende scheidingswanden, toegepast op een gekoppelde structuur
  • Brandwerende scheidingswanden, toegepast op een niet-gekoppelde structuur
  • Brandstabiele plafonds
  • Brandwerende plafonds
  • Vrijdragende brandwerende plafonds
  • Brandwerende schachtwanden
  • Brandwerende voorzetwanden

Het overzicht laat toe om te kiezen tussen scheidingswanden, plafonds, schachtwanden of voorzetwanden met een brandweerstand EI van 30, 60 of 120 min.

Op de laatste pagina tref je alle contactgegevens van de verschillende teams die je verder kunnen helpen, indien je twijfelt tussen meerdere oplossingen.

Wil jij graag deze systeembrochure digitaal ontvangen? Vul het formulier in en je ontvangt deze nuttige systeembrochure van Siniat per kerende.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email