Een perfecte afwerking dankzij de innoverende Siniat voegmiddelen

Het gebruik van gipsplaten en systeemwanden is niet weg te denken in bouwprojecten. Om de wanden zo mooi mogelijk op elkaar te laten aansluiten en een glad effect te krijgen, is het gebruik van de juiste voegmiddelen dan ook van groot belang.

Het gebruik van het juiste assortiment aan voegmiddelen en toebehoren zorgt ervoor dat je als vakman het verschil maakt. Daarom dat Siniat klaar staat met advies. Door de jaren heen heeft Siniat met de feedback van de gebruikers de fillers, primers, siliconenkits, voeg- en wapeningsbanden verbeterd, zodat elke installateur sneller en efficiënter het afwerkingsniveau kan halen dat een klant wenst. Dankzij een 3-stappenplan kom je tot een mooi resultaat.

5 nieuwe voegmiddelen uitgelicht

Siniat Filler 45

Deze filler staat voor korte verwerkings- en droogtijd met gebruik van wapeningsstrook. De filler is beschikbaar in poedervorm, ideaal voor kleine tot grote projecten (2de laag en finisherlaag dezelfde dag).

Siniat Filler 120

Deze filler combineert zich met het gebruik van een wapeningsstrook. De filler is beschikbaar in poedervorm, ideaal voor grote projecten (2de laag en finisherlaag niet op dezelfde dag).

Siniat Finisher

Siniat Finisher is een bijzonder fijne afwerkingslaag, klaar voor de schilder of behanger. De finisher in poedervorm te mengen met water voor het afwerken van naden van gipsplaten, na het gebruik van Siniat Fillers.

Siniat Fill & Finish Pro

Een 2-in-1 gebruiksklare voegmiddel in pastavorm, klaar voor schilder of behanger. Deze pasta is filler en finisher in één. De pasta vertoont weinig krimp en kan volvlakkig over de plaat worden aangebracht (total skimming). De witte en gladde afwerkingslaag is klaar voor de schilder en behanger.

Siniat Finisher Pro

Deze finisher is een gebruiksklare voegmiddel in pastavorm, klaar voor schilderen of behangen. Deze pasta werkt naden van gipsplaten af, voorafgaand gevuld met Siniat Filler. Finisher Pro geeft een glad eindresultaat.

Niets dan voordelen voor het ganse assortiment voegmiddelen

De voegmiddelen in poedervorm laten zich makkelijk mengen, eisen weinig water, zijn eenvoudig smeerbaar, vertonen bijzonder weinig krimp en zijn een perfecte hechting voor de finisher.

De voegmiddelen in pastavorm zijn direct klaar voor gebruik, eenvoudig smeerbaar, glad in eindresultaat en verpakt in recycleerbare emmers. Hiermee beklemtoont Siniat zijn maatschappelijk engagement.

Ontdek in de systeembrochure de bijkomende voordelen per voegmiddel. Je vraagt deze brochure aan via het formulier.

Ontdek het complete gamma aan voegmiddelen

Naast de vijf nieuwe voegmiddelen hierboven biedt Siniat nog enkele voegmiddelen aan met bijzondere eisen rond brand, vocht, impact, akoestiek en design. Voor elke situatie, kan Siniat je een gepaste oplossing aanbieden.

Professionele ondersteuning voor de bouwprofessional

Siniat heeft enkele hulpmiddelen ontwikkeld, waarmee je makkelijk kan zoeken naar de juiste systeemoplossing. Zo is er een handige systeembrochure – die je kan aanvragen via het formulier -, een online systeemconfigurator en ook installatievideo’s. En last but not least, je kan bij Siniat voor elke technische vraag terecht via het Technical Excellence Centre. 

Vraag alvast de systeembrochure aan via het formulier en dompel je onder in de Siniat voegoplossingen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email