CreŽer extra sanitaire ruimte zonder grote verbouwingen

Het is niet evident om elke kamer zomaar om te bouwen tot een tweede badkamer of toiletruimte. Meestal beschik je niet overal over een rioolpijp van 110 mm. Maar toch is een extra badkamer mooi meegenomen om de ochtendspits bij de badkamer te omzeilen. Met vuilwaterpompen en fecaliënvermalers (of vergruizers) kan u ook op minder voor de hand liggende plaatsen een sanitaire ruimte voorzien. Sanibroyeur® laat toe om zonder grote verbouwingswerken, ook op plaatsen waar geen ideale waterafvoer beschikbaar is, toch die extra badkamer of wc toe te voegen.

Meerwaarde van uw huis dankzij Sanibroyeur®

Zijn de kinderen uit huis en overweegt u de ruimte te gebruiken voor het realiseren van een gastenverblijf? Heeft u een zolder die u graag wil ombouwen tot master bedroom met luxe badkamer? Of wilt u toch liever een apart toilet in plaats van een toilet in de badkamer? Of wenst u een deel van de dressing in te richten met een extra douchekamer? Al deze projecten zijn eenvoudig te realiseren dankzij de oplossingen van Sanibroyeur® dankzij het gebruik van een smalle afvoerbuis van slechts 32 mm. Extra meerwaarde van uw huis is troef. Welke ruimte in huis zou u willen verbouwen? Doe inspiratie op voor uw eigen project en zie direct welk product wij voor u adviseren!

Vind uw vakman

Sanibroyeur® kan terugblikken op 60 jaar ervaring. Hierdoor is Sanibroyeur® uitgegroeid tot een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van sanitaire installaties. De oplossingen staan voor kwaliteit en vakmanschap en voldoen aan de strengste eisen. Sanibroyeur® wordt exclusief verkocht via groothandels en installateurs, zodat u verzekerd bent van deskundig advies. Wilt u weten waar zich een verkooppunt in uw buurt bevindt? Bekijk hier de erkende Sanibroyeur verkooppunten en installateurs. Indien u het product laat installeren door een professional, geniet u bovendien van de extra-lange garantieduur van 5 jaar op de meeste Sanibroyeur® producten.

Ontvangt u graag meer info over de mogelijkheden met Sanibroyeur®, vraag dan brochure aan via het contactformulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email