Energie-efficiŽnte ramen en deuren van Sapa

Sapa
Sapa
Sapa

Van het verminderen van energieverbruik tot het beschermen van het milieu op wereldschaal, en zelfs het verlagen van de elektriciteitsrekening van huishoudens, het zijn allemaal factoren waar specialisten in raamisolatie rekening mee moeten houden als zij de beste oplossingen van de markt willen aanbieden. 

Daarom heeft dé specialist in aluminium oplossingen voor ramen, schuifdeuren en deuren, Sapa, kozijnen die de energie-efficiëntie aanzienlijk kunnen verbeteren.

Behoefte van de eindgebruiker staat bij Sapa centraal

Dankzij de systemen Avantis 95 voor ramen, Avantis 95 voor deuren en Avantis Smartline 70 voor ramen positioneert Sapa zich als belangrijke speler op de Belgische markt voor particulieren. Wij hebben altijd oplossingen in huis die beter zijn aangepast aan de behoeften van de klant.

Gecombineerd met de hoge technische prestaties

Wanneer een huiseigenaar op zoek is naar de beste oplossing om zijn huis te isoleren, kiest hij in de eerste plaats een kozijn dat zo stevig mogelijk is. Het is namelijk belangrijk dat het gekozen systeem een lange levensduur heeft. Het Avantis 95 venster van Sapa is daarom opvallend robuust, maar dat niet alleen.

Ook, en vooral, de technische prestaties zijn een groot voordeel van deze oplossing die Sapa op de markt heeft gebracht. Zo zijn er bijvoorbeeld de water- en luchtdichtheid.

De luchtdichtheid van dit systeem is klasse 4. Wat waterdichtheid betreft, kan het kozijn Avantis 95 een waterdruk aan tot 1950 Pa. Het Avantis 95 systeem houdt trouwens ook rekening met sterke windstoten

die kunnen voorkomen in de buurt van kustgebieden, zo hebben ramen met deze oplossing een weerstandsniveau van klasse 5. Avantis 95 is perfect voor passieve huizen en is gecertificeerd door de officiële instanties “Passive House Institute” en “IFT Rosseheim”. Tot slot zorgen ook de beveiligingskenmerken ervoor dat de Avantis 95 voor ramen een van de beste oplossingen in aluminium kozijnen van de markt is. Dankzij de combinatie van een meerpuntssluiting met een veiligheidsruit en specifiek ijzerwerk, biedt Avantis 95 een perfecte inbraakbeveiliging. De buisvormige glaslatten zijn aan de binnenkant bevestigd, op zo’n manier dat het onmogelijk is om ze van de buitenzijde te demonteren. Themische isolatie: Uw ≤ 0,80W/m2K (EN ISO10077-2).

Het Avantis 95 deurkozijn is een ander voorbeeld van hoe wij de koe bij de hoorns vatten om het milieu te
beschermen en eco-duurzame woningen te bouwen. Deze oplossing is ideaal voor het verminderen van tocht in huis, iets wat erg belangrijk is voor het comfort van een woning. Dit systeem vermindert de luchtinlaat tot 0,6 W/m2K (deur met PUR paneel) en voldoet aan de specifieke eisen voor luchtdoorlaatbaarheid en energiebezuiniging, zonder toegevingen te doen op het vlak van technische prestaties. Het is ook mogelijk om de algehele thermische prestaties te verbeteren en een Ud-waarde te behalen van 0,6 W/m2K. Hierdoor wordt de energieefficiëntie van de woning geoptimaliseerd. Het Avantis 95 deurkozijn is ook een  betrouwbare oplossing voor gebouwen die worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. Het Avantis 95 deursysteem onderscheidt zich trouwens ook door zijn prestaties die werden gemeten tijdens waterdichtheidstests onder extreme omstandigheden met een waterdruk tot 1500 Pa. Wat de windweerstand betreft, kan Avantis 95 voor deuren windstoten aan van klasse C4.

Omdat wij constant tegemoet willen komen aan de behoeften van onze klanten via “Hommes de Métier Alu
Sapa”, ons bedrijf dat gespecialiseerd is in aluminium kozijnen, hebben we het Avantis Smartline 70 raamsysteem gelanceerd. Met zijn unieke technische en thermische kenmerken, heeft dit raamkozijn momenteel de toppositie ingenomen op de markt van thermische isolatie. Met een luchtdichtheid van
categorie 4 en een frame met een constructiediepte van slechts 70 mm biedt dit kozijn, naast comfort, ook een design dat zeer in trek is bij particulieren.
Deze oplossing is ook optimaal bestand tegen sterke windstoten, want dankzij de Avantis Smartline 70 kozijn kunnen je ramen windstoten aan van categorie C5. Het smart ontwerp van de Avantis 70 SHI resulteert in een uniek kozijn dat hoogwaardige presaties (waterdichtheid: 900 Pa) combineert met een trendy design dat makkelijk te installeren is. Deze oplossing voldoet aan de voorschriften en vereisten van EPB.

Wilt u graag meer weten over de Avantis 95 ramen en deuren en Avantis 70 ramen? Vul het formulier in en SAPA bezorgt u graag meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email