Artline is een thermisch onderbroken aluminium schuifdeursysteem met strak design dat uitstekend geschikt is voor glazen (schuif)wanden tot zelfs drie meter hoog. Het systeem creëert een slank en elegant uitzicht en speelt op die manier perfect in op de moderne eigentijdse architectuurtrends. Het biedt een oplossing voor gebouwen in de residentiële of utiliteitssector, zowel voor nieuwbouw als renovatie, waar een optimale lichtinval en ruimtegevoel vereist zijn. De Artline schuiframen worden op maat gemaakt en gemonteerd door de erkende Artline-licentiehouders van Sapa Building System Belux.

Design

Binnen en buiten, atijd in harmonie. Het Artline raam is kunst met een doel - kwaliteit, maximale lichtinval en comfort. Het design als kunstobject: functioneel en esthetisch. Design dat inspeelt op de moderne eigentijdse architectuurtrends. Artline is elke dag genieten van creatief design.  

Minimalisme

Artline staat voor eenvoud en optimale lichtinval. Een samenspel van glas, onzichtbare kaders en een weloverwogen indeling van de architectonische ruimten. Het minimalistisch design schept licht en ruimte. Artline creëert een slank en elegant uitzicht, ook bij grote – zelfs opengaande – raampartijen.

Functioneel

De intrinsieke eigenschappen maken Artline tot een uiterst gebruiksvriendelijk systeem. Glaspartijen tot aan het plafond kunnen probleemloos bediend worden. Elke kader kan tot 250 kg dragen. Ramen met een hoogte van drie meter zijn dan ook perfect mogelijk. Grote glaspartijen zorgen voor een maximale lichtinval en een vloeiende overgang tussen buiten en binnen.

Technologie

Artline is state of the art. Optimale thermische en akoestische isolatie, grote windweerstand en maximale veiligheid. Dankzij de hoogstaande technologie scoort
Artline voortreffelijk op vlak van:

  • Veiligheid
  • Duurzaamheid
  • Transparantie (98%)
  • Isolatie: Uw = 0.85 W/m2K*
  • Waterdichtheid (EN12207) E750
  • Luchtdichtheid (EN12208) class4
  • Windweerstand (EN12210) C3

* met Ug=0.7 W/m2K, element size 4000x2600mm

Configuraties

Artline, een veelzijdig product. Uitstekende dichtheid, energiebesparend en grote glazen (schuif)wanden.