Color-all van Rockfon: 34 nieuwe exclusieve kleuren voor akoestische plafondoplossingen

Rockfon
Rockfon
Rockfon

Om in te spelen op de architecturale vernieuwingen en de stijgende marktvraag brengt Rockfon een nieuw kleurengamma uit voor akoestische plafonds: Rockfon Color-all. Het nieuwe Rockfon Color-all™ assortiment biedt bovendien al het goede van Rockfon plafonds: lange levensduur, hoogste geluidsabsorptie (Klasse A), best-in-class brandreactie (A1 en A2-s1,d0),
vochtbestendigheid tot 100% RV en 100% recycleerbaar.

 

Rockfon Color-all onderscheidend vermogen

Rockfon Color-all is een nieuw en op maat gemaakt kleurengamma ontworpen in samenwerking met Carlin International, de internationaal gerenommeerde trendvoorspeller en medeoprichter van het Franse Comité voor Kleur. Rockfon Color-all laat zich inspireren door de maatschappelijke trends in decoratie en architectuur en richt zich op het welzijn, zelfbewustzijn en de wil om onderscheidend te zijn vanuit het oogpunt van zowel mensen als locaties.

 

 

 

34 exclusieve kleuren, 6 inspirerende thema’s

Carlin International brengt drie soorten expertise samen – Stijl, Marketing en Communicatie – in een uniek creatief proces gebaseerd op intuïtie, de studie van opkomende trends en veranderingen in de maatschappij.

 

Bij het selecteren van kleuren biedt Carlin International praktische begeleiding met het oog op een visuele impact en optimaal comfort. Het Rockfon Color-all gamma bestaat uit 34 exclusieve kleuren, ingedeeld in de volgende 6 thema’s:

  • City Tones – een zacht en elegant palet dat past bij een stadse sfeer, waar gebroken wit en verschillende soorten grijs een hedendaagse stijl creëren die zich van andere onderscheidt; het perfecte alternatief voor standaard wit.
  • Natural Tones – een gamma zorgvuldig uitgekozen authentieke kleuren uit de natuur die opvallend goed passen in architecturale ruimtes met veel steen en hout.
  • Sensorial Tones – verzachtende kleuren die een positief effect hebben op onze emoties en in het bijzonder tot zijn recht komen in vrijetijds-, welzijns- en gezondheidsinstellingen.
  • Energetic Tones – krachtige en unieke basiskleuren die meteen in het oog springen en een direct herkenbaar decor creëren op plaatsen die onderscheidend moeten zijn, zoals scholen, winkels, bars en restaurants.
  • Precious Tones – met hun verfijnde metaalachtige glans creëren deze kleuren een geraffineerd decor en hebben ze zowel een verrassend als harmoniserend effect in hotels, winkelcentra en restaurants.
  • Sophisticated Tones – krachtige rijke schakeringen voor gedurfde creaties; de kleuren bij uitstek om de elegante inrichting van clubs, restaurants, theaters en concertzalen naar voren te laten komen.

 

Prestaties en duurzaamheid

Het gebruik van nieuwe technologieën en productietechnieken resulteerde in tijdloze en homogene kleuren. De oppervlakken van Rockfon Color-all hebben een verbeterde gladheid en de matte glans laat de kleuren optimaal uitkomen. De 34 kleuren zijn beschikbaar als vlak inleg, shadowline of verdekte toepassing verschillende afmetingen voor totale ontwerpvrijheid. Rockfon Color-all combineert een hoge geluidsabsorptie (αw= 1.00) met een uitstekend brandgedrag (A1 en A2-s1,d0) en vochtbestendigheid tot 100% RV zonder te buigen, waardoor het uiterst duurzaam is. Rockfon Color-all is 100% recycleerbaar.

 

Wilt u inspiratie opdoen ? Surf dan naar Rockfon/color-all

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email