Reynaers Aluminium wint Family Business Award of Excellence 2015

Reynaers Aluminium

Op 3 december mocht Reynaers Aluminium deFamily Business Award of Excellence van dit jaar in ontvangst nemen. Deze Award beloont een Belgisch familiebedrijf dat uitblinkt in deugdelijk bestuur in zowel de familie als in het bedrijf. De winnaar van de Award mag deelnemen aan de internationale Family Business Summit in Monte Carlo in juni 2016.

De Family Business Award of Excellence wordt voor de 2de keer georganiseerd door Ernst & Young, FBNet Belgium en Guberna. De criteria voor de jury zijn deugdelijk bestuur, de visie en het behoud van de familiewaarden, de overdracht van de ondernemerszin over de generaties heen en de communicatie en het maatschappelijk engagement van de onderneming.

Veel meer dan een wedstrijd wil de Award een richtlijn zijn voor goede praktijken. “Familiebedrijven zijn de basis, de humus van onze economie. Een belangrijke succesfactor is hun openheid. Met de Award willen we deze kwaliteit in de verf zetten!”, licht juryvoorzitter Luc De Bruyckere toe. De Family Business Award of Excellence wil familiebedrijven aanmoedigen om hun ervaringen en beste praktijken onderling uit te wisselen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email