Ontdek Remeha E-HP AW warmtepomp lucht/water voor de utiliteit

E HPV1

De Remeha E-HP AW is een hoogwaardige elektrische lucht/water warmtepomp voor de collectieve oplossingen. De buitenlucht is de bron voor de duurzame verwarming en koeling van uw gebouw.

Stil, slim en buitengewoon energiezuinig:  de Remeha E-HP AW is volledig op maat samen te stellen. Wens je de basisversie? Of toch liever een variant met meerdere (extra) opties? Geen probleem! Comfortabel besparen op maat noemen we dat.

Of het nou nieuwbouw is, of een renovatieproject: de Remeha E-HP AW draait zijn hand er niet voor om. En ongeacht waar hij wordt toegepast, door de bijzonder hoge COP en efficiënte werking is het energieverbruik altijd zo laag mogelijk. Kort samengevat: comfortabel besparen, nu ook in de utiliteit.
Dankzij de moderne en slimme regeling is de Remeha E-HP AW opgewassen tegen de toekomst. Integratie in een smart-grid, smart metering en besturing door een gebouwbeheersysteem behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook gebruik van PV panelen is vanzelfsprekend mogelijk. De future proof regeling van de E-HP AW zorgt ervoor dat de warmtepomp altijd optimaal presteert.

Hoge efficiency

De ruim gedimensioneerde warmtewisselaar, in combinatie met moderne scroll-compressoren en een elektronisch geregeld expansieventiel, zorgen ervoor dat de warmtepomp onder alle omstandigheden met een zeer hoge efficiency kan werken. Hierdoor heeft de warmtepomp een A++ energielabel,

Flexibiliteit

De E-HP AW kan op of naast het gebouw worden geplaatst en is eenvoudig in te koppelen in een bestaande verwarmingsinstallatie. De E-HP is verkrijgbaar in 3 vermogens; namelijk 40, 80 en 150 kW en in cascade waardoor er voor elk gebouw een juiste warmtepomp is.

E-HP Cool

Van de E-HP is er ook een E-HP Cool versie. Het koudeproces is dan omkeerbaar voor actieve koeling.

Hybride of All-electric?

De E-HP kan zowel als hybride in combinatie met cv-ketels worden ingezet als in all-electric installaties. Voor de hybrides is de E-HP AW Plus geschikt. Deze levert in de bedrijfscondities van een hybride installatie de beste prestaties. Voor een all-electric oplossing is het vaak gewenst dat een warmtepomp ook bij lagere buitentemperaturen blijft doorwerken en/of in staat is om hogere aanvoertemperaturen aan het gebouw te leveren. Speciaal voor deze toepassing is de E-HP AW Ace ontwikkeld.

De winstpunten van de E-HP

 • Moderne scroll compressor met elektronisch expansieventiel
 • Hoge efficiency in verwarmingsbedrijf (COP) en koelbedrijf (EER)
 • Geschikt voor het normale klimaat (Plus werkt tot -15°C en de Ace tot -20°C)
 • De Plus is geoptimaliseerd voor hybride installaties met een zeer hoog COP bij lage aanvoertemperaturen
 • De Ace kan een hoge aanvoertemperatuur leveren (tot 65°C) waardoor ook bestaande gebouwen kunnen worden voorzien van een duurzame warmtepomp
 • Door het ruime inzetgebied kan met de Ace een all-electric installatie worden gerealiseerd
 • Onderscheidend laag geluidsvermogen waardoor toepassing in de bebouwde omgeving mogelijk is
 • Weersbestendige en robuuste behuizing
 • Meervoudige trillingsdemping
 • De verdamper is voorzien van coating voor het zeeklimaat
 • Efficiënte EC Axiaal ventilatoren met lage weerstand en toerentalregeling waardoor het geluid minimaal is en het bedrijf is geoptimaliseerd
 • Ventilator drukt de lucht door de verdamper waardoor er geen ijsafzetting op de ventilatorbladen optreedt
 • Beheer op afstand via Webkaart of Modbus interface

Professionele ondersteuning

De Remeha adviseurs staan steeds voor u klaar om u te begeleiden bij de keuze van de juiste oplossing. Vul het formulier in, de Remeha adivseurs helpen u graag verder met deskundig advies en begeleiden u in uw project van vraag tot installatie en service na verkoop.

Remeha biedt u duurzame totaaloplossingen Het Remeha productengamma omvat ook een reeks aan condenserende gasketels, warmtekrachtkoppeling, sanitair warmwaterbereiders en hybride systemen met een klein of groot vermogen.

Maak kennis met ons aanbod en vraag via het formulier vrijblijvend de uitgebreide catalogus aan.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email