Gas 220 Ace de compacte en flexibele gasketel voor de utiliteitsmarkt

Remeha
Remeha
Remeha

De Remeha GAS 220 Ace is een veelzijdige staande gasketel verkrijgbaar in varianten met een maximaal vermogen van 150, 200, 250 en 300 kW. De gasketels kunnen zowel los als in cascade gebruikt worden. Dit maakt hen uitermate geschikt om een breed scala aan utiliteitsgebouwen op een energiezuinige manier te verwarmen.

Compacte krachtpatser met lage TCO

Het toestel heeft een voetafdruk van een halve vierkante meter. Ondanks zijn hoge vermogen is de gasketel voorzien van een gietaluminium warmtewisselaar. Hierdoor blijft het toestel licht en compact maar kan het toch snel reageren op een wisselende warmtevraag. Dankzij de robuuste warmtewisselaar heeft de GAS 220 Ace een lange levensduur en geringe onderhoudskosten. De condensbak is gemaakt van een composiet materiaal, waardoor er geen aparte condensafvoer in het rookgaskanaal nodig is. Dit toestel is dus ideaal voor duurzaam vastgoed waar men de total cost of ownership zo laag mogelijk wilt houden.

 

Groen en connected

De Remeha GAS 220 Ace heeft een lage NOx-uitstoot (of stikstofoxiden). Daarnaast kan het toestel slim communiceren met de installateur dankzij “eSmart” inside technologie. Hierdoor kan de installateur het toestel beheren en bewaken van op afstand. Ook kan het toestel preventieve serviceberichten versturen. En via de Smart Service Tool, in combinatie met de Smart Service App, kan de installateur ter plekke eenvoudig via zijn smartphone of tablet met het toestel communiceren en alle informatie uitlezen of instellen.

Eenvoud in installatie

GAS 220 Ace beschikt over transportwielen. Hierdoor rijdt het toestel zich naar zijn definitieve bestemming. Daarnaast beschikt het toestel over een binnenverlichting. Opent men de mantel van het toestel, dan gaat de binnenverlichting automatisch aan. Zeker in donkere ruimtes is dit  welkom voor de installateur.

Wilt u meer weten over dit toestel? In december komt een nieuwe brochure uit omtrent Remeha GAS 220 Ace. Wilt u deze ontvangen, laat dan uw gegevens achter via het aanvraagformulier en Remeha stuurt deze op zodra deze van de persen rolt.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email